2777
2789
عنوان

کنکوریا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 127 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تراز 8 هزار که منطقه 3 امفارسی 18دینی 19ریاضی 19.75زیست 18شیمی 19.5فیزیک 17هویت 19سلامت 19زبان 15 ...

چرا انقدر نمراتت شبیه من تقریبا

شک نکن پزشکی تعهدیم میتونی حتی دولتی 

شما هم میشه بگید از چه منابع و کلاس هایی استفاده کردید

من زیست رو خودم خوندم از رو ای کیو جامع تست میزدم 

شیمی کلاس استاد بابایی پارسال میرفتم امسال رو خیلی سبز (واسه شیمی واقعا آنچنان تلاش نکردم ) 

فیزیک هم رو درسنامه و تست خیلی سبز 

ریاضی کلاس گرفتم نیترو تاملند استاد ملاک پور 

و آزمون های قلم چی 

به علاوه یه فضای بسیار متشنج خانه😣

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

افرین به پشتکارت

ببین یه چی بگم؟

زبونم لال جنگ ادامه پیدا کنه نه تغییری تو دانشگاه ایجاد میشه نه کنکور میتونی بری ببینیی سربازا تو دوره جنگ تحمیلی وسط بیابون داشتن کنکور میدادن؟!

خیلی خوب بود خیلیییییییییییییییییقطعا وقت میکنی یک ماه وقته!

خیلیی ممنونم پس حتما میبینم 

یه سوال بپرسم شما داخل تلگرام کانال داری؟چون یه نفر هست به نام عرفان و جدیدا گفتن آقای غلامی خیلی خوبه

کاش دخترم نهاییاش و کنکور تیرش خوب بشه حداقل برا مامایی قبول بشه هر چند هدفش پزشکی بود ولی نمیدونم چ ...

انشالله که میاره 

امسال فوق مزخرف بود نهایی سخت تراز دهی کنکور بد بلاتکلیفی هامون الان شرایط بدی ک گرفتارشیم خیلی بهش فشار نیارین

کاش دخترم نهاییاش و کنکور تیرش خوب بشه حداقل برا مامایی قبول بشه هر چند هدفش پزشکی بود ولی نمیدونم چ ...

عیب نداره مادر عزیزم

بهش بگین خواهشاً تیر رو بچسبهههههههههههههه

من دو ماه اخر این تراز رو واقعا گرفتم

الان همه جا زدن. و نمیخونن!

خیلیی ممنونم پس حتما میبینم یه سوال بپرسم شما داخل تلگرام کانال داری؟چون یه نفر هست به نام عرفان و ج ...

نه والا ندارم نه

خودم دانلود کردم مال سال پیششو 

ولی الان تل قطعه...

ببین یه چی بگم؟زبونم لال جنگ ادامه پیدا کنه نه تغییری تو دانشگاه ایجاد میشه نه کنکور میتونی بری ببین ...

اره حرفات و قبول دارم روحیم فوق العاده ضعیفه پنیک گرفتم باورت میشه با کوچیک ترین صدایی نفس تنگی و تپش قلب میگیرم و تا چند لحظه هیچی حالیم نمیشه 

نمدونم واقعن چیکار باید بکنم با اینکه شهرمون در حال حاضر امنه ولی اخبار خیلی بدی بهم میرسه 

من یه چیز بگم شما رو خیلی درک میکنم مامان منم خیلی ناراحت هست بیشتر از من  برای کنکور و تک تک امتحان نهایی ها استرس داشت من حتی یه سال هم پشت کنکور موندم ایشاالله که دخترتون قبول میشه پزشکی ولی اگه علاقه داره و خودش میخواد  لطفا بزارید پشت کنکور بمونه زورش نکنید که حتما بره رشته ای که علاقه نداره