2777
2789
عنوان

کادوی سر عقد خانواده همسر

178 بازدید | 14 پست

چن وقت دیگه عقدمه 

خانواده ی همسرم سرویس ۹گرمی و حلقه رو خودشون حساب کردن 

واسه همین کادویی نمیدن 

زیرلفظی هم نمیدن

خیلی پیش بقیه زشت میشع؟ 

میترسم خانوادم طعنه بزنن 🥲

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرت بگو خودش دست توی جیب مبارک اش کنه و بخره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مگه سرویس نمی‌دن فقط با حلقه نهایت دیگه ساعت

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
مگه سرویس نمی‌دن فقط با حلقه نهایت دیگه ساعت

ساعت و قبلا خریدن تو یه مناسبت دیگه

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

سرویس و حلقه گرفتن دیگ کادو چی میخوای؟

نه من چیزی نمیخام میترسم بقیه طعنه بزنن🥲

ساعت و قبلا خریدن تو یه مناسبت دیگه

عزیزم خیلی برای طلا حرص نزن ببخشید این جور میگم

انقد بودن فامیلای ما موقع ارزونی طلا شوهران تو مناسبت ها طلای سنگین دادن همه رو بعد عروسی دادن برای ساخت زمین و ماشین و... اسمش این برای تو 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
عزیزم خیلی برای طلا حرص نزن ببخشید این جور میگمانقد بودن فامیلای ما موقع ارزونی طلا شوهران تو مناسبت ...

دقیقا مامان من همه طلاهای خودش با طلاهای منو فروخت زمین گرفت 

انگار نه انگار مال من بودن تازه اونام مال وقتی بود که بچه بودم پدرم وضعش خوب بود الان که کلا نداریم که بخواد به جاش بخره