تو این شرایط همه عصبی و ناراحتن خب . منم عصبیم بعد اون از من ده سالی کوچیک تره من خیلی باهاش راحتم ولی بارها یهش گفتم صمیمت جای خود احترام جای خود . دیروز من مهمون داشتم نرفتم مغازه .(اونم اونجا کار میکنه و درصد میگیره).صبح رفتم دیدم نه جارو کرده نه شلوار ها و لباس های که پرو شدن مرتب کرده همه رو همینجوری ول کرده بود و رفته بود چراغ آشپزخونه هم تا صبح روشن مونده بود موقع برگشتن میگم چرا مرتب نکردی همچی رو من نمیتونم تنهایی برسم که نیاز به همکاری هست . میگه من این همه کار میکنم میگم دیروز چیکار کردی ؟ گفت حالا یه چراغ روشن مونده.گفنم لباسا رو که ول کرده بودی گفت من این همه کار دیگه کردم مشتری زیاد بود ظرفای ناهار هم شستم تازه 😑گفتم تروخدا اونا هم میذاشتی من میشتم .پررو خانم میگه همونم از سرت زیاده کردم پررو شدی . خیلی عصبی و ناراحت شدم نمیدونم دیگه چجوری رفتار کنم باهاش
چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم
منم با فامیل دعوام شد جوری که بابام چک و لگد زد بهم :)))
ای بابا آخه چرا یکم تحمل کن خب
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده