2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم همش بقل شوهرمه

1360 بازدید | 47 پست

شوهرم الان از سرکار اومد به لحظه نرسید اونم اومد خونمون بعدم رفت بغل شوهرم هرجا شوهرم می‌رفت اونم می‌رفت بغلش یا دنبالش خسته شدم همش خودمونه کاش سرش تو کار خودش بود همش چسبیده به شوهرم بچه یک فوضلی هم هست همش حواسش به ماست به همه چی کار داره.همه جا هم با ماست 

نمی‌دونم چیکارش کنم خیلی وقتا دلم میخواد فقط بخاطر اون بچه بزارم برم هفت/هشت سالشه

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخیی خیلی به شوهرت وابسته اس

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

هفت هشت ساله که هنوز عقل نداره بیخیال بابا

اون ندارن اطرافیانش که دارن انگار با مرد بچه دار ازدواج کردم هرچیزی حد و اندازه داره

فضول درسته به قول یکی از کاربرا این مردها رو از کجا پیدا میکنین؟ وقتی تو سن کم شوهر میکنین همینه ...

شوهرم سی سالشه کم سن و ساله؟

منم سنم کم نیست

فضول درسته به قول یکی از کاربرا این مردها رو از کجا پیدا میکنین؟ وقتی تو سن کم شوهر میکنین همینه ...

ولی رابطی نداره ها

الان فامیل ما 27 سالشه 

داداش 7ساله داره

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچس دیگهخواهر خودتم توی اون سن بود بهت میچسبیددیگه به بچه و رابطه خواهر برادری هم گیر میدید واقعا

رابطه خواهر برادری حدی داره این داره با ما زندگی می‌کنه مسافرت و تفریح و مهمونی هم با ماست