2821
2789
عنوان

تیزهوشان

441 بازدید | 32 پست

نمیخوام نظر بدین واااای خیلی فشار نده بچه رو😂

تبریز برای تیزهوشان نهم به دهم اطرافیان یا خودتون تجربه دارین برای تیزهوشان راهنمایی کنین بیزحمت

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ورودی پارسالم چه سوالی دارید؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اتفاقا تیزهوشان دوره دوم دبیرستانش خیلییی کم فشار تر بود از دوره اول. نفهمیدم دقیقا سوالتون چیه حقیقتش.اگه کمکی از من بر میاد حتما میگم بهتون 

تبریز هم نیستم فارغ التحصیل تیزهوشان بودم ولی

فشار نداره من خودم اگه تحت فشار باشم و سخت گیری روم بیشتر باشه بیشتر تلاش میکنم خودم خیلی به خودم سخت میگیرم

تجربه که چی بگم مثلا؟

اطرافیانم دوستم دختر خالم پسر خالم درس میخونن اونجا 

براشم خیلی خونده بودن

اما دوستم سهمیه داشت

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

آزمون بده 

کتاب کمپلکس خیلی کامل و خوبه

برای بقیه درسا هم اگه ضعیفه کلاس بره اگه نه کتاب کمک درسی جوابه مثلا مبتکران 

مخصوصا فارسی و علوم

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

آخه درباره چیش؟

منابعی که استفاده شده مخصوصا استاد خیلی دنبال دوره ای هست مه تابستپن دروس علوم ریاضی فارسی رو تموم کنه باهاش

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز