2821
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 32 پست
بهترین نتیجه رو بگیری ایشاللهتجربتو میگی خوشگلم چجوری خوندی کلاس رفتی؟

مرسی انشاءالله 

من نه خودم دارم میخونم 

کتاب ۳۱+۱ استان خوبه با هوش کمپلکس برای هوش برای ادبیات هم طالب تبار خیلی خوبه من برای ریاضی خیلی سبز گرفتم اما خیلی سخت بود در سطح المپیاد و اینا بود برای همین خیلی حل نکردم 

کلاس هم بری خیلی خوبه دوره های کلاسینو شنیدم خیلی خوبه اما قیمتش زیاده 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

هوش تحلیلی میکشتت بالا

منابع هوش تحلیلی رو نمی‌دونم از کجا پیدا کنم 

میخوام تابستون علوم و فارسی و ریاضی رو کلا با استاد تموم کنم 

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منابعی که استفاده شده مخصوصا استاد خیلی دنبال دوره ای هست مه تابستپن دروس علوم ریاضی فارسی رو تموم ک ...

فارسی طالب تبار ریاضی خیلی سبز تیزهوشان علوم هم همینطور 

بقیه درس ها آیکیوی جامع 

هوش هم یکی خیلی سبز یکی هم هوش کمپلکس

کلاس مستر علوم برای علوم

و کلاس امیررضا حیدریان برای ریاضی محشره محشرر

هردو پیج دارن

و آزمون قلمچی

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

من ورودی پارسالم چه سوالی دارید؟

کی شروع کردی ؟ 

روزی چند ساعت مطالعه داشتی؟

چه منابعی استفاده کردی ؟

کلاس رفتی برای درس های علوم و ریاضی و فارسی ؟

فشار نداره من خودم اگه تحت فشار باشم و سخت گیری روم بیشتر باشه بیشتر تلاش میکنم خودم خیلی به خودم سخ ...

من خیلی دوست دارم بدونم چجوری مطالعه کردن چه منابعی داشتن با چه معلم های و چه کلاسهایی خوندن اگه کمک کنین خیلی خوب میشه🥹🥹

کی شروع کردی ؟ روزی چند ساعت مطالعه داشتی؟چه منابعی استفاده کردی ؟کلاس رفتی برای درس های علوم و ریاض ...

خب بسم الله الرحمن الرحیم😂

نه کلاس رفتم نه ساعت مطالعه خیلی بالا داشتم نه منبع خاصی کار کردم

فقط ۳۱ استان رو زدم و هوش تحلیلی هم آزمون سال های قبل

از فروردین شروع کردم ولی جدی تر بعد امتحانات خرداد(دقیقا یک هفته تا ازمون)

ولی طبق تجربه ام و چیزی که از هم کلاسی هام دیدم، کلاس های متعدد و منابع متعدد ضامن قبولی نیست. فقط کافیه مفاهیم کتاب درسی رو عمقی بفهمی و تست بزنی. مدیریت زمان خیلی اهمیت داره. 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مرسی انشاءالله من نه خودم دارم میخونم کتاب ۳۱+۱ استان خوبه با هوش کمپلکس برای هوش برای ادبیات هم طال ...

مرسی دختر پر تلاشم از راهنماییت 

💖💖💖😘

خب بسم الله الرحمن الرحیم😂نه کلاس رفتم نه ساعت مطالعه خیلی بالا داشتم نه منبع خاصی کار کردمفقط ۳۱ ا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت💖💖💖😘

فارسی طالب تبار ریاضی خیلی سبز تیزهوشان علوم هم همینطور بقیه درس ها آیکیوی جامع هوش هم یکی خیلی سبز ...

دستت طلا خوشگلم 💖💖💖😘

منابع هوش تحلیلی رو نمی‌دونم از کجا پیدا کنم میخوام تابستون علوم و فارسی و ریاضی رو کلا با استاد تمو ...

سلام، من مشاور تیزهوشانم. هر سوالی در این زمینه داشتی، در خدمتم.

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....