2777
2789

بچه ها حتمااا قبل از انجام هر کاری تحقیق کنید ... خیلی از دوستای من که پزشکی میخوندن کم آوردن چون واقعا محیط پرتنشی هست ... علاقه هم خیلی مهمه ... روحیه قوی و مبارزی هم میخواد ... 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اینده بسیار روشنتری داره(اگه علاقه داشته باشید)هرچند من صد در صد معلمی رو انتخاب میکنم

عزیزم آینده روشن برای دکترای باسواده ... کسی که کم بیاره نمیتونه آینده خوب داشته باشه ... من خودم دارو میخونم خیلی از دوستام کم آوردن ول کررن

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

معلمی والا چیهخرداد ماه چشمم هی بیخود میپرید بس که بچه ها اعصاب نمیزارن برای آدم

هر رشته ای سختی خودشو داره 

هر رشته ای سختی خودشو داره

میشه توضیح بدین بیشتر در مورد پزشکی 

من استرسی ام ی مقدار 

عاشق زیستم ولی از صدای ناله و اینا متنفرم 

نمیدوپم چ حالی میشم اکه همس مریض اورژانسی بیاد 

میشه کامل تر بگین خواهس میکنم الان اونا ک میگین کم اوردن از اونا بگین من نمیدونم مناسب بودم یا نه