2777
2789
عنوان

فوبيا

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 205 پست
نه عزیزم مطمئنم کسی نترسونده

البته حق داره صداهاشون واقعا ترسناكه فكر كنم اگر وقتي اين صدارو ميشنوه ببريش بيرون ببينه به چشم خودش طرفو به اقاهه بگي از هرچي داره يه كمشو بده بهش بعد جلوش  تو بلندگو حرف بزنه ببينه ادم عادين تازه كادو هم ميدن 😂🤔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان سرچ کردم و تصاویر مربوط به فوبیای سوراخ و دیدم .فقط اون دست آدمها باعث چندین شد ولی بقیه نه. ...

نميدونم والا اخه اون دسته كلا چندشه، عصبي نشدي؟ من دندونام قلقلكي ميشه سوراخ ميبينم .

چيكارش كردي راستشو بگو 😅😀 بگو منم بكنم شايد شوهرم دست ورداره از اذيت كردنم با نقطه ضعفام، اخه بدبخ ...

اول اینکه کلا ادمی نیست ک دوست داشته باشه اذیت کنه و اینکه ناراحتی و دلخوریم خیلی براش مهمه بعدم وقتی عصبی بشم دیگه واقعا بهم میریزم اگ هم خندم بگیره خیلی جلوشو میگیرم بعد خودمم ادم حساسی ام زود اگ ببینم عمدا کاری میکنه دلخور میشم باش حرف میزنم براش توضیح میدم ک.من با این کارت خیای اذیت میشم و فکر میکنم برات مهم نیستم اونم تحت تاثیر قرار میگیره😂😂

ممكنم هست كسي ازين تنبيه مسخره ها كرده باشتش. مثلا ميگم اقاهه ببرتت هاااا، چه قدم حرصم در مياد با اي ...

اره واقعا كودك ازاريه با روان كودك بازي ميكنن من بچه كه بودم مامانبزرگم ميرف تو دالون خونش كه تاريك بود صداي وحشتاك درمياورد كه شيطنت نكنيم هنوز از جاهاي تاريك وحشت دارم 

چی بگم؟ مساور میخاد بگه برو اینورو اونور با دوستات باش خرید کن بگرد برو مسافرت باورت میشه هیچک ...

نه مشاور خودش مث دوست ميشه نميدونم مشاور من كه خيلي وقتايي كه ضعييييييف ترين ميشدم شيرم ميكرد

من ترس از ارتفاع دارم ولی فوبیا نیست چون مثلا تو تی وی میبینم طرف از تو هلی کوپتر میپره تو دره بعد چترشو باز میکنه بدم نمیاد

ولی خودم از نردبون نمیتونم برم بالا.خخخ

شهربازی هم نمیتونم برم حتی اگه بقیه برن سوار شن من بیننده باشم  استرس میگیرم و جیغ میزنم 

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی