2777
2789
عنوان

فوبيا

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 205 پست
اره واقعا كودك ازاريه با روان كودك بازي ميكنن من بچه كه بودم مامانبزرگم ميرف تو دالون خونش كه تاريك ...

واااااااااااااااا ، هم تعجب كردم هم خندم گرفت چه كاري بوده اخههههه ، ترسناكه واقعا تو اون سن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول اینکه کلا ادمی نیست ک دوست داشته باشه اذیت کنه و اینکه ناراحتی و دلخوریم خیلی براش مهمه بعدم وقت ...

من نميتونم جلو خندمو بگيرم در برابر قيافش ، خوب بلده چجوري هم حرصمو دراره هم بخندونتم 🤨😬

واااااااااااااااا ، هم تعجب كردم هم خندم گرفت چه كاري بوده اخههههه ، ترسناكه واقعا تو اون سن 

خيلي ترسناك بود الان اكثر نوه هاش فوبياي تاريكي دارن 😂 من خودم تنهايي نميتونم تو تاريكي بمونم سكته ميكنم حس ميكنم دورم همه مدل جونور وايساده نگام ميكنه 😥😓

خيلي ترسناك بود الان اكثر نوه هاش فوبياي تاريكي دارن 😂 من خودم تنهايي نميتونم تو تاريكي بمونم سكته ...

ولي خب بشيني فك كني با خودتو و خودت متقعاد كني كه همچين چيزايي نيست بازم تاثيري نداره؟ مثلا هي بگي نه بابا چيزي نيس كه 

برعكس من عاشق دكترام مخصوصن مامانم😅😍

آخه یه بار آمپول اشتباه زدن بهم نزدیک بود بمیرم.الان همیشه از دکتر وحشت دارم اصلا نمیرم مگه اینکه واقعاا حاد باشه جریان اونم برا مصرف داروم همش استرس و حال بدی دارم

خواهان آنم که ضربان قلبتان به لبخندهای مکرر تکرار شودوهرآنچه به دل آرزو داریدبی بهانه ای از آن شما باشد