2777
2789
عنوان

نامزدم همش میگه بهم خیانت کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 24 پست

خودتو خوب جلوه بده پیشش 

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

از تو چی دیده ک اینطور میگه 

اکه چیزی نیس بهونه اورده کات کنه حتما پای یکی دیگه اونده وسط

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا انشالله که خوشبخت بشی و جزو اینا که میگم نباشی ولی رابطه بیش از 2 سال قبل ازدواج نهایت میشه جدا ...

بعد ازدواج هم از تو بهتر میاد

از تو قشنگ تر میاد 

بعد ازدواج هم تو تکراری میشی و حرفات ته میکشه 

کسی ک ذات و بنیادش خراب باشه ازدواج هم براش حرمت ایجاد نمیکنه،میره خیانت میکنه

این چیزا برمیگرده ب ذات آدما

تحقیق کنید، حرفم واقعیت جامعه ست👌

ازدواج کردیم عقدیم

خوب باشی دلیل نداره رابطه سمی ادامه بدی فکر کردی رفتید تو یه خونه زیر یه سقف همه چیز خوب میشه ؟ نه از این خبرا نیست از الان صد درجه همه چیز بدتر میشه فکر الان نباش بعدا همش میشه مشکلات روانی و اعصاب خوردی و زندگی زهر کاری چشماتو باز کن اگه وصله هم نیستین ادامه نده خودتو کوچیک نکن آدمی عزت داره، بیدار به آب نزن من دقیقا تو زندگی رفیقی مثل شما بودم آخرشم بعد 7 سال و عروسی و زندگی شد طلاق ولی الان پولشون ازدواج کردن با دونفر دیگه به شدت هم خوشحالن

بعد ازدواج هم از تو بهتر میاداز تو قشنگ تر میاد بعد ازدواج هم تو تکراری میشی و حرفات ته میکشه کسی ک ...

نه بعد ازدواج تعهد هم هست روش داره برا تکراری نشدن بله ذات آدما تغییر نمیکنه ولی میشه شرایط رو بهتر کرد 

من با شما کاملا مخالفم

پس ازدواج نکنیم شاید گیر ادم‌بد ذات بیفتیم ؟ این که نشد آدم باید چشماشون باز کنه همه چیز حتی مشکلات جنسی و ذهنی یه نمو تو رفتار آدما داره ، آدم خودش باید به شناخت برسه بعد ازدواج کنه رابطه با تعهد یعنی این نمیشه چشماتو ببندی بعد بگی دانش خراب بود

پس ازدواج نکنیم شاید گیر ادم‌بد ذات بیفتیم ؟ این که نشد آدم باید چشماشون باز کنه همه چیز حتی مشکلات ...

من اصلا راجع به چیز دیگه ای صحبت میکنم

شما راجع به یه چیز دیگ جواب منو میدی😂

من کی گفتم ازدواج نکنیم؟

من میگم چه توی آشنایی و چه ازدواج امکان جدایی به دلیل تکراری شدن، قشنگ تر پیدا شدن و... هست

و کسی که بخواد خطا کنه، نه ازدواج جلوشو میگیره ن هیچی

تعهد توی ذات آدماست

نه به یکه برگه کاغذ

البته من راجع به رابطه های درست حسابی و بالغانه حرف میزنم، نه رابطه های دو روزه ی نسل جدید 

من اصلا راجع به چیز دیگه ای صحبت میکنمشما راجع به یه چیز دیگ جواب منو میدی😂من کی گفتم ازدواج نکنیم؟ ...

ممم دقیقا همینو میگم نه قبل ازدواج نباید طولانی بشه 90 درصد باعث دلزدگی و طلاق میشه بعد ازدواج میشه یه کاریش کرد راه داره این حرف تمام روانشناسی های عالمه ، قبل ازدواج و دوستی های طولانی مانع ازدواجه