2777
2789
عنوان

از زندگیم خستم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 24 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=385710170]من تازه ازدواج کردم و از الان اینجوریم باز تو ی دختر داری ک دلخوشیت باشه[/QUOTE

به گذشته که فکر میکنم باید همون سال اول ازدواج جدا میشدم قبل اینکه دخترم به دنیا بیاد 

[QUOTE=385710170]من تازه ازدواج کردم و از الان اینجوریم باز تو ی دختر داری ک دلخوشیت باشه[/QUOTEبه گ ...

اخه جدا شدنم ب این راحتیا نیس من سه ساله ازدواج کردم هنوز یکسال نشده رفتم خونه خودم ولی عشق و شور و ذوق تو شوهرم نیس از سرکار ک میاد یا خابه یا سرش تو گوشیه بیرون رفتن دوتاییمون خیلی کمه ولی اگه یکی بهش بگه بریم بیرون چ مجردی چ خانوادگی از خداشه  بااینکه من ترجیحم اینکه بیشتر دوتایی بریم و باهم وقتمونو بگزرونیم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

اخه جدا شدنم ب این راحتیا نیس من سه ساله ازدواج کردم هنوز یکسال نشده رفتم خونه خودم ولی عشق و شور و ...

چی بگم‌ عزیزم امیدوارم زندگیتون بهتر بشه

اما یه چیزی که می تونم بگم برای بهتر شدن زندگیت تلاش کن تو برو طرفش و تا کامل از زندگیت راضی نبودش بچه دار نشو

من که دیگه دوسش ندارم فقط بخاطر دخترم ادامه میدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز