تو چند سالته؟منم امسال میخوام برم حتما همه پوستم خیلی سفیده بجز پایین سه درجه تیره تره امیدوارم خوب شه چون زشته اینجور😭
کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من چند روز دیگه تولدمه میرم تو هجده تو چندیمنم احتمالا برم تابستون امسال ولی جای خوب پیدا نکردم حا ...
من میرم۲۲ تابستون میگن گرمه اذیت میشی ولی منم میخوام تابستون برم چون دانشکاه برم برام دردسره...همه جا رو میرم فول بادی و یکسری جاهای دیگه،موهات سیاه و ضخیمه؟اونا زودتر نتیجه میدن،فکر کن چندین ساله با ژیلت شیو کردیم عادیه تیره بشه میریم لیزر و سفید میشیم دوباره😄
کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺
اره ضخمیه وای چه خوب پس دقیقا هیشکیم نبود به ما یاد بده نکنیم ایشالله🤸
خب عالیه ۸ جلسه بری نتیجه رو گرفتی😍آره من از ۱۲ سالگی فقط دارم اونجور شیو میکنم گند زدم به پوستم