2777
2789
عنوان

سفیدی بدن☹️

644 بازدید | 64 پست

دوزتان چیکار میکنید نواحی حساستون مثلا زیر بغل سفیده؟چند روز یبار شیوه میکنید؟باچی شیو میکنین

هرروزم که نمیشه شیو کرد  دیر به دیرم که دیگه بدتر اذیت میشی😒🧕

میگن لیزر خوبه

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیزر

پآیین تنه رو خیلی روشن تر میکنه؟اگر کسی همه پوست بدنش سفید باشه

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

لیزر کن راحت میشی

پآیین تنه رو خیلی سفید میکنه؟برای کسی که همه پوستش سفیده بجز اونجا؟

بیین اون نواحی به طور طبیعی تیره تر هستند بعدش بخاطر ترشحات غدد عرق و موهای زائدی که زیر پوست در میاد باز تیره تر از بقیه بدن میشه مثلا لیزر تا حدی موها رو نازک و کرکی میکنه دیگه اونقدر سایه سیاه نمیندازه همین کار خاصی نمیشه کرد فقط پذیرش 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

میگن لیزرم که اونقدر سفید نمیکنه

من که هر کس رفته شنیدم روشن شده البته برا کسی که خودش خیلی سفیده نه اینکه گندمی باشی یا سبزه