2777
2789
عنوان

سفیدی بدن☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 64 پست
وای راحت میشه آدم کاش میشد برم

تو چند سالته؟منم امسال میخوام برم حتما همه پوستم خیلی سفیده بجز پایین سه درجه تیره تره امیدوارم خوب شه چون زشته اینجور😭

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که تاثیرش رو دیدم چون پوست زیر بغل تیره نیست با تیغ و ژیلت تیره میشه

دقیقا هر چندروز بیارم باید شیوه کنی اونجوری 

من بعد از بلوغ تقریبا همش از ژیلت استفاده میکنم واسه همون اینجوری شد

دقیقا هر چندروز بیارم باید شیوه کنی اونجوری من بعد از بلوغ تقریبا همش از ژیلت استفاده میکنم واسه همو ...

یه روش دیگه هم هست که از ته بزنی با شمع یا موم ماهی یبار در میاد ولی بازم پوست از تیرگی درمیاد 

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

تو چند سالته؟منم امسال میخوام برم حتما همه پوستم خیلی سفیده بجز پایین سه درجه تیره تره امیدوارم خوب ...

من  چند روز دیگه تولدمه میرم تو هجده  تو چندی

منم احتمالا برم تابستون امسال ولی جای خوب پیدا نکردم حالا میگم نرم یجایی بدتر موها زخیم بشه🤕

کجا هارو میری تو  

اگه بشه دست وپارم میرم من

من چند روز دیگه تولدمه میرم تو هجده تو چندیمنم احتمالا برم تابستون امسال ولی جای خوب پیدا نکردم حا ...

من میرم۲۲ تابستون میگن گرمه اذیت میشی ولی منم میخوام تابستون برم چون دانشکاه برم برام دردسره...همه جا رو میرم فول بادی و یکسری جاهای دیگه،موهات سیاه و ضخیمه؟اونا زودتر نتیجه میدن،فکر کن چندین ساله با ژیلت شیو کردیم عادیه تیره بشه میریم لیزر و سفید میشیم دوباره😄

یه روش دیگه هم هست که از ته بزنی با شمع یا موم ماهی یبار در میاد ولی بازم پوست از تیرگی درمیاد

دست و پامو موم میندازم 

ولی اینکه  وقت گیره و هر دفعه باید بند و بسات پهن کنی

هم اینکه جاهای حساس میگن موم نندازین دردش بیشتره فک کنم🥲

من میرم۲۲ تابستون میگن گرمه اذیت میشی ولی منم میخوام تابستون برم چون دانشکاه برم برام دردسره...همه ج ...

اره ضخمیه

وای چه خوب پس

دقیقا هیشکیم نبود به ما یاد بده نکنیم  

ایشالله🤸

دست و پامو موم میندازم ولی اینکه وقت گیره و هر دفعه باید بند و بسات پهن کنیهم اینکه جاهای حساس میگن ...

زیر بغل رو بی حسی بخر بزن با شمع بزن دیر به دیر درمیاد

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

اره ضخمیه وای چه خوب پس دقیقا هیشکیم نبود به ما یاد بده نکنیم ایشالله🤸

خب عالیه ۸ جلسه بری نتیجه رو گرفتی😍آره من از ۱۲ سالگی فقط دارم اونجور شیو میکنم گند زدم به پوستم

من دو ساله استفاده میکنم نوره زرنیخ دار بخر

اینترنتی خرید کردین تا الآن ؟

تو مطب دکتر مغز و اعصاب روی یک تابلوی بزرگ نوشته بود:چرا مواظب خودت نبودی ؟تو برای اینجا اومدن حیف بودی خیلی حیف....🖤