2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 46 پست
خیلییییی مریضه بخدامیگف ترکم نکن وگرنه میمیرم درحالیکه اصلا شرایط زندگی نداشت که بخام باهاش ادامه بد ...

ببین حالا که خانوادت فهمیدن حسابی از خجالتش در بیا وگرنه دائم اذیت میکنه و زندگی و آرامش برات نمیزاره 

منم گیر ی احمق افتادم زود کات کردم همین بازی درمی‌آورد معتاد توهمی ی روز میگفت دوستت دارم وابستتم ی روز میگفت از طرف دشمن منی ، ی روز میگفت فلان.... هر چند ماه زنگ و پیام چند سال تا سیمکارتم عوض کردم ولی داغون شدم دوستام پیدا کرد ابرو برام نزاشت.. هنوزم میترسم پیداش شه .

تازه شما میگی این کلاه برداره و زنگ زده پدرت خدا نابود کنه اینارو زنگ بزن فتا بگو همه رو عکس بگیر 

ن بابا نترساینارو به کسی نگو بهت می‌خندن مملکت شلا بختکی که نیس

والا میترسم دست خودم نیس

ایشالا واقعا اونجور ک تو میگی باشه و واقعا بهم بخندن :) 

چون همچین اتفاقی بیفته و بابامو بدبخت کنه من خودمو میکشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین حالا که خانوادت فهمیدن حسابی از خجالتش در بیا وگرنه دائم اذیت میکنه و زندگی و آرامش برات نمیزار ...

ای وای دقیقا 

ابرو نذاش برام.. ینی خدا لعنتش کنه 

13 بار دیشب به بابام زنگ زده بود.. ینی یک ادم اینقد کینه ای و روانی 

والا میترسم دست خودم نیسایشالا واقعا اونجور ک تو میگی باشه و واقعا بهم بخندن :) چون همچین اتفاقی بیف ...

ن نترس

به این چیزا گوش نده

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

یعنی اینجور موقع چ کار کنه بشینه طرف آسایش و زندگیش بهم زده

بزنه تو سر خودش؟

کی با کد ملی مال مردم رو برده این دومیش باشه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بزنه تو سر خودش؟کی با کد ملی مال مردم رو برده این دومیش باشه

من دیشب 110 زنگ زدم گفتم با کدملی چیکار میتونه بکنه

گف میتونه بدهکاری ایجاد کنه به نام طرف.. 

خودشم بهم گفته بود کاری میکنم طلبکارا بریزن سر بابات و پیرهن تنشو بفروشه ک پول اونارو بده 

ینی خیلی زورم میاد این حرفا چ برسه واقعا انجام بده.. دارم میسوزم فقط 

برا مال دزدی نگفتم برا اذیت و آزارش پرسیدم

اها ببخشید

خوب دیگه ملت یه جوری شدن نمیشه نظر داد واقعا

اها ببخشیدخوب دیگه ملت یه جوری شدن نمیشه نظر داد واقعا

الان نظری نداری از مزاحمت و سمج بودن ی فرد مریض که روح و روان آدم بهم زده؟

بخدا در آرامش مینوسم چون تایپ هست شاید به‌نظر لحنم خوب نیاد 

من دیشب 110 زنگ زدم گفتم با کدملی چیکار میتونه بکنهگف میتونه بدهکاری ایجاد کنه به نام طرف.. خودشم به ...

۱۱۰ اینو گفت؟؟؟؟؟!!

چجوری می‌تونه تا طرف خودش نباشه

اون اگه شکایت هم بکنه کاری نمیتونه بکنه

الان نظری نداری از مزاحمت و سمج بودن ی فرد مریض که روح و روان آدم بهم زده؟بخدا در آرامش مینوسم چون ت ...

منظورم این بود از این جور آدما زیاد شدن 

میفهمم