2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 46 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خوبه مرحله سختشو رد کردی دیگه😂😂😂پس راحت برو فتا،اگه اسکرین داری نشونشون بده

اره چتاشو کلا دارم 

شما نمیدونید طرف کلا از هر چی پلیس و مامور امنیتی هس فرار میکنه چون کلاه برداره

اره چتاشو کلا دارم شما نمیدونید طرف کلا از هر چی پلیس و مامور امنیتی هس فرار میکنه چون کلاه برداره

پس ففط ی پیام بده:بابام کامل در جریان ،حالا برو هر غلطی میخوای بکن که بدجور دنبال اینه درس عبرت بده بهت

دیگم پیاماشو سین نکن

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

کلا هبردار مگه هویت خودشو لو میده تو اسم شماره اطلاعات داری راحت پیداش میکنن برو برای تهدیدش شکایت کن نترس جمع کن خودتو چقدر ساده ای تو 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
چون کات کردم باهاش😭 گفتم نمیخامت چون طرف کلاه برداره و خیلی زرنگه.. گف منو وابسته خودت کردی داغونم ...

وای وای میفهمم 

لعنتی زنگ زد ب پدرت دیگه پس برو ب پلیس بگو لااقل تا بدتر نکرده .. مریضه معلومه

وای وای میفهمم لعنتی زنگ زد ب پدرت دیگه پس برو ب پلیس بگو لااقل تا بدتر نکرده .. مریضه معلومه

خیلییییی مریضه بخدا

میگف ترکم نکن وگرنه میمیرم درحالیکه اصلا شرایط زندگی نداشت که بخام باهاش ادامه بدم 

منم بعد ی ماه کات کردم نخواستم بیشتر وابستگی صورت بگیره 

ولی زندگیمو داغون کرده بیشرف.. 

حتی به محل کارم زنگ زد باعث شد من کارمو ازدست بدم

کلا هبردار مگه هویت خودشو لو میده تو اسم شماره اطلاعات داری راحت پیداش میکنن برو برای تهدیدش شکایت ک ...

اره اسم فامیلی چهرشو دارم

حتی لوکیشن خونشو برام فرستاده بود..دیشب بهش پیام دادم گفتم پاتو از زندگیم بکش بیرون وگرنه بابام میره شکایت و میکنه و همه اطلاعاتتو دارم 

دروغ میگه اصلا نترس تو هم تهدیدش کن ک پلیس فتا شکایتت میکنم

ینی فقط در حد تهدید باشه؟ 

نرم دیگ به پلیس فتا؟ یا برم فردا صب ک حداقل یه احضاریه بره براش پاشو از زندگیم بکشه بیرون 

خاله بازیه مگهاسم شهرت رو بدونه می‌تونه بره پیش دعا نویس😂ن بابا نترس کاری نمیتونه بکنه

فقط میترسم کد ملی بابامو پیدا کنه😭

اخه چجوری فهمیده بابام فرزند کیه؟ فقط تو کارت ملی مینویسن دیگ نام پدر رو😭

فقط میترسم کد ملی بابامو پیدا کنه😭اخه چجوری فهمیده بابام فرزند کیه؟ فقط تو کارت ملی مینویسن دیگ نام ...

ن بابا نترس

اینارو به کسی نگو بهت می‌خندن مملکت شلا بختکی که نیس

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!