2821
2789
دلگرمی به بنده خدانظر مثبت میدم همیشه ،خیلی تاثیر میذاره

من نمیدونم کی هستی هر کی هستی حس ششم داری یا الان این حرفارو زدی من ناراحت شدم داری میگی نیستی 

فقط امیدوارم زودتر باردار بشم همین ماه یا ماه بعد

من نمیدونم کی هستی هر کی هستی حس ششم داری یا الان این حرفارو زدی من ناراحت شدم داری میگی نیستی فقط ا ...

انشالله

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان نه اسمم رو می‌دونی ن چیزی چجوری میگی برام جالبه

دلگرمی خیلی خوبه به انسان امید میده

انسانم آرزوست

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

برمیگزده؟حس واقعی تو بگو

اره اما یکم طول می‌کشه

اره اما یکم طول می‌کشه

نمیخوام دلگرم کنی یعنی حس واقعی تو میخوام بدونم

بنظرت زهرا و سجاد ازدواج میکنن باهم؟

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

نمیخوام دلگرم کنی یعنی حس واقعی تو میخوام بدونمبنظرت زهرا و سجاد ازدواج میکنن باهم؟

ن

شما فالگیری ؟یا حس ششمی؟

فالگیییییییر؟؟؟؟؟؟  :/ ن نیستم اصلااااااا و کار درستی نمیدونمش و جز ف ال حافظ ب چیزی اعتقاد ندارم 

همه اینام صرفا حسه امکان خطا هست توشون

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

فال حافظ؟تاحالا نگرفتم

حتی شب یلدام ففال حافظ نمیگیرید؟

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕