2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرت چکار کنم بیخیال من بشه برای همیشه؟

حسمو میگم

مشاوره باید از دوستات بگیری

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

خودش سرد بوداشغال ، دیگه نده خب اگه اینطوریه بنظرت چش شد یهو با عکسایی ک میزارم میتونم بسوزونمش؟

نمیدونم واقعا شاید بسوزه شایدم براش مهم نباشه

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

سلام عزیزم میشه بگی حست در مورد ازدواج من چیه با چطور ادمیه چ زمانی؟ جای جدید که شاغل مبشم چطوره برا ...

چن وقته یه خواب دیدی یکم اذیتت می‌کنه

ولی در مورد ازدواج خوبه دلم روشنه

پیشرفت میکنی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

خصوصیات منو میگی

به هرکس خوبی می‌کنی کسی قدرتو نمی دونه نمک شکنی میکنن

آدم مسممی هستی برای تلاش

اما سر درگمی

خواهر جان میشه لطفا درخواستم رو قبول کنید حالم خیلی بده اجرتون با آقام صاحب الزمان

بله میشه اگه خانمی میشه درخواست بده

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

مرسی عزیزم کجا باهاش اشنا میشم؟ و حسش وقتی اولین بار منو میبینه چیه؟ و چقدر دوسم داره

ازت خوشش میاد طول که بکشه عاشق میشه اما مراقب باش

در یه محیط اجتماعی

اول تاپیک گفتین من میگم هستم و دلگرمی میدم! منظورتون اینه ک همینجور الکی ب خاطر دلگرمی میگین که حس ش ...

اره ولی به نظر مثبت خیلی معتقدم

نتیجه رو دیدم

عزیزم میشه بگی من این ماه باردار میشم؟🥹😢

این ماه؟؟؟؟فکر نمیکنم 

خدابزرگه میشی بالاخره نگران نباش