2821
2789
چیشد جواب ندادی بهم

دادم بچه سالم

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

شخصیت خوبی و کارییخورده زود رنجه ولی خوش اخلاقهخیلی طول نمیکشه

سلام عزیزم میشه بگی حست در مورد ازدواج من چیه با چطور ادمیه چ زمانی؟ 

جای جدید که شاغل مبشم چطوره برام؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثلا حدودا کی؟ و کجا باهاش اشنا میشم؟و اخلاق خوب و بدش چیا هستن

یا آخر سال جاری یا اول سال آینده

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

من هستم

میشه بگین علی اون شب که منو دید چه احساسی بهم داشت؟(مثلا ذوق یا هیجان یا...) 

از چهره ام خوشش اومده بود؟

خواهش میکنم بگین براتون آیه الکرسی میخونم🙏🏻❤️

منو به یه صلوات مهمون می کنین؟ ❤️

مثلاً تابستون؟

اره احتمالش تو دلم روشنه

مهدی ی پسری ک 60درصد جذابیتش موهای براقشه

سرد و خشکه شوخ طبع و پایه با نزدیکانش

مغرور و لجبازه 

پرحرف و اجتماعی ولی ن با همه 

علاقه هست ولی نمیدونم عاشقانه هست یا نه

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

من میگم هستمبه همه دلگرمی میدمولی خودم اعتقاد ندارم

دلگرمی 

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

بابا من حس شیشمی نیستم

جدی نگیر برای دلگرمی میگم به ملت

ثوابه