2777
2789

ما هنوز عقدیم و ارتباط بینمونو دوست ندارم 

از اولشم چون سنم کم بود و هیچکس نبود که راهنمایی کنه متاسفانه آنچه که نباید میشد شده 

الانم متوجه میشم ناراحت و سرسنگین میشه 

بهش میگم بمونه برا خونه خودمون این چیزا بهتره میگه منم دوست ندارم با نارضایتی باشه و تو نخوای بزور باشه ولی در حد ماهی دوبار راه بیا چون اذیت میشم و اینا 

الانم قهر کرده باهام پاشد رفت🙁

چطوری بگم نههههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد باهاش تنها نباش

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
حق داره خو

عزیزم وقتی رعایت نمیکنه و اسیبش برای منه چه حقی؟

من پارسال زمستون بخاطر همین کاراش مجبور شدم تو یه ماه شیش تا قرص اورژانسی بخورم 

منم گیر کردم تو دستش🥲🥲

همسرته 

این پافشاری الان چیه؟!

مثل این هست به همسرت کلا بگی نه 

نمیشه که

اینجا حق با شما نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عزیزم وقتی رعایت نمیکنه و اسیبش برای منه چه حقی؟من پارسال زمستون بخاطر همین کاراش مجبور شدم تو یه ما ...

رعایت کنید هر دو!

شما پیشنهاد بده خرید وسایل مورد نیاز رو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

2790
2778
2791
2779
2792