rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7585 عنوان مامانم اصلا درک نداره👩🦯 255 بازدید | 2 پست کاش مامانم یکم درک کنه که منم به عنوان ی دختر ۱۷ ساله به پول احتیاج دارم.. کارم نکنم پول تو جیبی لازمم:|لباس میخام وسایل میخام و...یکاری واس بابام انجام دادم ۳ تومن زد به کارتمبعد زنگ زده به بابام میگه چرا واسش ریختی باید واس من میریختی قرضامو میدادم😐انگار فقط خودش بدهکارهیک ذره درک تو وجودش نیست 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍 1404/04/01 | 23:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahaarrrrrrr عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 11184 واییی مامان من پدرمو در آورده اصلا فازشون نمیفهمم میگه تو کار کن خونه رو بزرگتر کنیم یا میگه شوهر کن بعد نمیزاره دو. قدم تنها برم بیرون روانیم کرده یه بار میگه درس یه بار شوهر میدونی تعادل روانی ندارع منم ۱۷ سالمه
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7585 واییی مامان من پدرمو در آورده اصلا فازشون نمیفهمم میگه تو کار کن خونه رو بزرگتر کنیم یا میگه شوهر ک ... اره واقعن چرا همشون شبیه همن😂😐 راه میره حرف شوهر و پیشم میزنه تا یچی میشه میگه شوهر کنی خوب میشی درمان فقط شوهرع😂💔 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍