2777
2789
عنوان

ام اس و استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 150 پست
اتفاقا همین یه ساعت پیش این کارو کردم یکم آروم شدم اما یهو نزدیکمون یه بمب زدن بدنم انگار دوباره رفت ...

عزیزم اذیتم نمیکنی این سایت برای این حرفاس

میدونم حالت چطوره خودمم تجربه کردم اما در موارد دیگه

خودتو به خدا بسپار قرآن بزار بالای سرت

بمب هم مسکونی نمیزنه اونایی که میبینی خونه زدن بخاطر اینه که شخص خاصی داخل خونه بوده

تو یه قسمت بی شیشه یا کم شیشه خونه بشین

اگه شیشه داره با چسب نواری شیشه ها رو چسب بزن بعد پرده رو بکش

عزیزم جنگ باهات کاری نمیکنه ولی اضطراب بهت آسیب میزنه

من یه روز انگشت شست و اشاره و میانیم یخ کرد و تا چند روز اینجوری بود، قبلا درد سیاتیک داشتم اما چند ...

ام آر ای با تزریق بود؟ من لکنت زبان و بی‌حسی سمت چپ بدن دارم بخاطر تزریق نرفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اذیتم نمیکنی این سایت برای این حرفاسمیدونم حالت چطوره خودمم تجربه کردم اما در موارد دیگهخودتو ...

سلام عزیزم، ببخشید من دیشب پیامتونو جواب دادم اما نمیدونم چرا نیومده، من مشکلم جنگ نیست بدنم انگار همیشه آماده باشه، و چون نمیتونم چیزی رو کنترل کنم یه جورایی انگار میخواد هرجور شده آماده اتفاق بمونه، مثلا شبا با اینکه سختمه حتی نمیتونم لباس راحت بپوشم و بخوابم نه به خاطر ترس از مردن بلکه به خاطر اینکه بتونم شرایط رو کنترل کنم که نمیتونم، درمورد فوت پدربزرگم به خاطر یه سری مشکلات که همسرم داره و واقعا روم فشار میاره رفتن به مراسم با چالش همراهه و نرفتنم یه مکافاته و چون اینم نمیتونم کنترل کنم میشه ترس و استرس و حتی خشم نسبت به شرایط، من همیشه از طرف خانوادم و همسرم تحت فشار بودم و هیچوقت این فشار کم نمیشد آخرش تبدیل به ام اس شد برام الانم هرکاری میکنم نمیتونم درستش کنم و فشار شده 3تا،خانواده،همسرم و ام اس

ام آر ای با تزریق بود؟ من لکنت زبان و بی‌حسی سمت چپ بدن دارم بخاطر تزریق نرفتم

آره هم با تزریق هم بدون تزریق، اونکه اصلا ترس یا نگرانی نداره، قبل اینکه بری تو دستگاه یه آنژیوکت برات میزنن وسط ام آر آی هم میان یه دارو تزریق میکنن همین

عزیزم از پزشکای نینی سایت کمک بگیر بخش کلینیک برای استرس هم از خانم مرجان مجرب کمک بگیر

ممنونم، متاسفانه خیلی دیر جواب میدن مشکل منم ریشه ایه تاحالا بارها تراپی رفتم حل نشده

از کجا فهمیدی ام اس داری ؟ من شرایط و میبینم دستام میلرزه قلبم انگار داره میزنه بیرون از جاش تند تند ...

چندتا کامنت قبلتر کامل توضیح دادم، مشکل شما شبیه ام اس نیست حمله ام اس مقطعی نیست یهو اتفاق میفته اما تا یه مدت خوب نمیشه، این چیزی که شما گفتی بیشتر شبیه حمله عصبی یا پنیک هست

سلام عزیزم، ببخشید من دیشب پیامتونو جواب دادم اما نمیدونم چرا نیومده، من مشکلم جنگ نیست بدنم انگار ه ...

سلام❤

بخاطر اینترنته

با خانوادت قطع ارتباط کن به اینکه بقیه چی فکر میکنن فکر نکن مهم سلامتی و آرامش توعه، یک فشار کم شد✅

هر چی مایه اضطرابته با بی رحمی تمام حذف کن

مراسم پدربزرگ حذف شد✅

میمونه شوهرت،، نمیدونم چطور تحت فشار میزارتت

اگه باهاش بحث کنی کوتاه نمیاد و باعث تنش میشه به نظرت باهاش راه بیای اوضاع بهتر میشه؟

ببین فقط و فقط مهم سلامتی خودته

من و شما برا هیچکس مهم نیستیم(برای همه آدما همینه) پس حداقل برا خودمون مهم باشیم

خودت و آرامشت رو اولویت قرار بده، هرررر چی و هرررر کی که باعث تنش و اضطرابه حذفش کن

خودتو بخاطر این و اون مریض کنی میان یه لیوان آب دستت بدن؟

شرایط دارو اضطراب خوردن رو نداری پیش روانشناس برو با صحبت آرومت میکنه ریشه ای حلش میکنه

دارو ام اس آرامشه هر طور شده به دستش بیار هر چی مانع آرامشته حذفش کن

نمیشه بدون تزریق انجام بدن 😞

ببین ام آر آی بدون تزریق برای تشخیص بیماری استفاده میشه اما همه پلاک های ام اس رو نشون میده چه فعال چه غیر فعال، کسی که حمله و پلاک فعال داره باید کورتون بگیره کسیم که پلاک هاش فعال نیست داروی تعدیل کننده سیستم ایمنی میگیره تا بیماری بدتر نشه. 

توی ام آر آی با تزریق فقط پلاک هایی روشن نشون داده میشه که التهاب دارن و فعالن خب مسلما دقیق تره و تشخیص رو راحت میکنه

سلام❤بخاطر اینترنتهبا خانوادت قطع ارتباط کن به اینکه بقیه چی فکر میکنن فکر نکن مهم سلامتی و آرامش تو ...

مرسی که جواب میدی عزیزم.

سعی کردم این کارو بکنم اما انگار بلد نیستم منو از بچگی با احساس گناه و مدیون بودن به خانواده بزرگ کردن، همیشه به خاطر حرف مردم تنبیه شدم و مادرم هیچوقت قبولم نداشته واسه همین تا میام به خودم توجه کنم انگار کار وحشتناکی انجام دادم و مقصر همه چیز منم، به خاطر همین یه مدت خوبم بعد دوباره کم میارم. 

همسرم تو یه سری موارد وسواس شدید داره اصلا نمیشه باهاش حرف زد 8 ساله باهاش راه میام اما نه راه اومدن فایده داشته نه بحث کردن در هرصورت اونم یه خودخواهه مثل بقیه اما با درجه خیلی شدیدتر. 

مشاوره میرم تاحالا هم چندتا مشاور عوض کردم اما اونام در نهایت میگن خودت باید حلش کنی من اینو میدونم اما نمیتونم