اتفاقا اهل فیلم کمدی نیستم بیشتر فیلم های اجتماعی ودرام دوست دارم
فيلم حضرت محمد رو نديدم
در زمينه كمدي هم واقعا كمدي داريم تا كمدي بعضي از كمدي ها بسيار بامعني هستن و خيلي حرفها براي گفتن دارن مثل گشت ارشاد٢ كه به نظر من عاليه و لازي اقاي فرخ نژاد تحسين برانگيز // ٥ عصر رو هم دوست داستم
منم نظر بانو زلیخا رو دارم. در کل فیلم خوبیه. من خوشم اومد...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من حالم بد شد از بیچارگی که الناز داشت میتونست بهترین باشه ولی گند زد به زندگی خودش....از هر دو طرف ...
زن و شوهر با کلک میخواستند از هم جدا شن؟؟؟؟؟
مرده میخواست با کلک و تهمت دیوانگی به زنش، اموالش رو بالا بکشه... زنه که کلکی نداشت بیچاره!!! آخرش هم که کشته شد...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
عشق مرده رو باور کرده بود و زندگی اونا رو تموم شده میدونست....ولی من اخرشم نفهمیدم حق با کدومه زنه م ...
من حسم این بود که زن جوون خیانت نکرده بود... و شوهرش داشت نامردی می کرد...
کشتش چون میخواست پاش نرسه به اونطرف و اموال رو از مرده بگیره....خییییییییلی شوکه شدم دیدم اون بلا رو ...
کشتش چون تا زمانی که زن نوید باشه، اموالش به نوید ارث می رسه اما اگر میرفت اونور و طلاق می گرفت اموالش به نوید نمی رسید و اموال نوید هم خواهی نخواهی به الناز می رسید...
من فقط نفهمیدم نوید چرا الناز رو کشت؟ مردک روانی بود...