2777
2789
خفگی؟؟ کی بازی کرده داستانش چی بود؟؟ من از فیلم رگ خواب خوشم اومد 

نويدمحمدزاده و الناز ساكردوست نقش اصلي هستن 

جريان زن و شوهر تازه ازدواج كرده كه بنا به دلايل مالي ميخوان با كلك ازهم جدا بشن خانم پرستار بي پول و بي همسر هم ابن وسط قرباني دسيسه هاي اين ٢ نفر ميشه

این نیز بگذرد

نمیدووونم به نظرم فیلم باید بتونه با مخاطبان ارتباط بر قرار کنه این احساس که نداشتم حتی هیچ محتواییی از فیلم درک نکردم به نظرم نیاز زن رو خیلی خوب نشون نداد زن ها اینقدر ضعیفن یعنی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داستان دختریه که تک و تنها طبقه بالای خونه ی دوستشه خونه پوسیده و داغونه و اخطار ریزش داره دوستش ۵ساله خودشو اسیر یه مرد سن بالاکرده فقط چون حامی داشته باشه و به دوستشم پیشنهاد همین رفتار و میده ولی قبول نمیکنه در کنار این موضوعات این دختر که نقششو النازشاکردوست بازی میکنه شاغله توی یک تیمارستان و یه روز یه بیماری رو میارن که بعدا رابطه ای بین الناز و شوهر اون بیمار درست میشه و ازدواج میکنن و .........

باقیشو نمیگم که خودتون برید نگاهش کنید😆😆

بای بای نی نی سایتی ها
نمیدووونم به نظرم فیلم باید بتونه با مخاطبان ارتباط بر قرار کنه این احساس که نداشتم حتی هیچ محتواییی ...

من تا اخراي فيلم همش منتظر بودم مشخص بشه اينا هم روح هستن و..... اخه خيلي يخ بودن نه موزيكي نه هيجاني فقط عين ماست همو نگاه ميكردن

این نیز بگذرد
منم فیلم نگار رو دوست داشتم اما خفگی نه چون حالم بد میشه از زنایی که به هم جنس خودشون رحم نمیکنن

من حالم بد شد از بیچارگی که الناز داشت میتونست بهترین باشه ولی گند زد به زندگی خودش....از هر دو طرف سواستفاده شد ازش

بای بای نی نی سایتی ها
من حالم بد شد از بیچارگی که الناز داشت میتونست بهترین باشه ولی گند زد به زندگی خودش....از هر دو طرف ...

الناز با کمک به دختره میتونست از بد بختی نجات پیدا کنه اما طمع کرد و خواست عشق رو با یک مرد  جوان هم تجربه کنه که مثل دوستش نشه 

۵ عصر عااالی بود من ۳ بار دیدمش😂

شوخی میکنی؟؟

من اصلا توقع همچین فیلمی نداشتم

حس میکردم دارم توی سبک سریالاش ساخته شده و از طرفی حرص خوردنم مثل زمانی بود که کارتون میگ میگ نگاه میکردم....خیلی بدددد بود بااینکه عاشق مدیریم ولی نمیتونم این فیلم و هضم کنم انگار فقط میخواسته مشکلات و رگباری به تصویر بکشه بااغراق خییییلی زیاد.اصلا هم واسم کمدی نبود.حتی اخرش خسته شدم زدم سکانس اخر و نگاه کردم و از فیلم زدم بیرون.😊😊

بای بای نی نی سایتی ها

دوستاني كه فيلم رو ديدن يه سوال!!!!

اخرش خانمه به شوهرش خيانت كرده بود يا نه؟؟؟؟ اخ بعد قبل از فرارشون با پرستاره داشت با يه اقايي تلفني حرف ميزد و قرار ميزاشت كه گفت وكيلمه ولي من حس كردم الكي ميگه با كسي در ارتباطه ....... 

این نیز بگذرد
الناز با کمک به دختره میتونست از بد بختی نجات پیدا کنه اما طمع کرد و خواست عشق رو با یک مرد  جو ...

عشق مرده رو باور کرده بود و زندگی اونا رو تموم شده میدونست....ولی من اخرشم نفهمیدم حق با کدومه زنه میخواست فرار کنه خیانت کرده بود یا واسه پول اش بود یااینکه داداش بزرگه واقعا نقشه کشیده بود واسه اموالشون....

بای بای نی نی سایتی ها