سلام سوختگی چند روز اول نباید اب بخوره باید بری دکتر من رفتم یه پماد داد ۱۰ تا ازش خریدم اسمشو نمدونم ولی اول با سرم شستشو میدادم بعد همونو میزدم روش گاز استریل و میبستم دو هفته طول میکشه تا یه لایه پوست خشک شه بیفتع بعدش ترمیم کننده استفاده کردم ردی نموند
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
۱۲ روزه داره آلفا میزنه ولی هنوز خوب نشده🥺اصلا هیچ اثری الان ازش نیس؟ پوست کامل صاف شد؟چی استفاده ک ...
۱۲روزه همچنان میسوزه؟؟؟
نه من هیچی نزدم اولش واقعا دردناک بود برام بعدش قرمز بود پوسته پوسته شد آلفا هم زدم چند وقت طول کشید ردش بره ولی الان نه هیچی هیچی اثری ازش نیست در حد دو سه بار آلفا زدم
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
رروزای اول تاول های قرمز و بزرگ بود الان هروقت میخواد پماد بزنه و گاز استریل بزاره روش ، دردش میگیره
ب نظر من ک اصلا این کارو نکنه بزاره هوا بخوره من ک هیچی نزاشتم در حد دو سه بار فقط آلفا زدم
تازه رو دستمم بود دایم آب میخورد
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )