2777
2789
عنوان

سوختگی با آب جوش😥

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید اون پوستای مرده و سوخته کانل جدا بشه هر روز پانسمانش عوض بشه شست و شو داده بشه. بهتر بود میرفتی ...

هرروز گاز استریل رو عوض میکنه و پماد میزنه 

شست و شو با سرم نمیده، فقط حمام میره ، فکر کردم حمام رفتن برای جای سوختگی بد باشه 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

من سوختگیم عمیق بود کلی تاول بزرگ زد ...حموم نمیرفتم ....فقط پماد زینک و پماد سیلور میزدم و پانسمان میکردم حدود دوماه طول کشید تا خوب بشه ...و الان که یک سال گذشته خیلی کم رنگ شده جاش 

ممنون زیبای_آرام ♥️تشکر گلم بابت عکس پمادی که فرستادی

خواهش میکنم🩵

من از این زدم به صورتم بلافاصله جاش رفت 

دکتر تجویز کرده بود

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
هرروز گاز استریل رو عوض میکنه و پماد میزنه شست و شو با سرم نمیده، فقط حمام میره ، فکر کردم حمام رفتن ...

نه بد نیست. باید شست و شو بدی اون بافتای مرده رو جدا کنی وگرنه هم عفونت میکنه و هم گوشت اضافه میشن

همتای مامانم بودم❤

اب جوش ریخته بود؟

اره منم همون رون پام سوخته بود ...من حموم نمیرفتم اصلا البته نمیدونم درست بوده یانه ...تاولامم پر از مایع بود با سوزن سوراخشون کردم تا بتونم پانسمان کنم ...من اندازه سه کف دست سوخته بود