2777
2789

بچه ها دارم با گریه مینویسم

بابام یه عمر تحقیرم کرده

گند زده تو زندگیم

یبار از لاغر بودنم ایراد میگیره یبار از قد و صورتم

همش میگه خنگی فلانی

مامانم کنکور فرهنگیان رو بدون اینکه خبر داشته باشم ثبت نامم کرد بابام که فهمید گفت نباید ثبت نامش میکردی وقتی دوست نداره

خلاصه من دوست نداشتم و نخوندم و مجاز نشدم حالا بعدش بابام کسایی که مجاز شدن رو میزد تو سرم🙂!!!!!

برای دختره رفیقش میره مشاور پیدا میکنه

زنگ میزنه به رفیقش میگه اگه قبول نشد بش چیزی نگی روحیش ضعیف شه یه وقت:)

بعد اونوقت شب امتحان ادبیاتم به من می‌گفت تو نمره نمیاری بلد نیستی....🙂

یه شب معدم نزدیک بود خونریزی کنه از درد داشتم میمردم به مامانم گفت بره بمیره نزاشت برم دکتر:)

تا صبح از درد فقط پیچیدم به خودم

بچه ها حالم خیلی بده دارم خفه میشم

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حق داری ناراحت باشی.خیلی سخته اینجور وقتا آدم احساس تنهایی شدید میکنه. 

کاش بری سرکار اگه شرایطشو داری.سرت گرم شه دستت توی جیب خودت باشه شاید شرایط بهتر بشه

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹

عزیزم اینو یادت باشه خواست خدا از همه چی بالاتره. چه بسا خدا نخواد به چیزی برسی حتی هزار نفر کمکت کننن و بهش نمیرسی چه بسا خدا بخواد به چیزی برسی ولی کل دنیا مانعت بشن ولی میرسی. روحیه تو درست کن از این گوش گیرا هم بگیر بزار تو گوشت که حرف هیشکیو نشنوی بعد بشین بخون بهترین رشته قبول شو. بخدا سنی هم نداری خیلیا ۳۰سالشونه بعد از کلی تعویض رشته و شغل اومدن کنکور بدن رشته خوب برن .نا امید نشو اولته . راحت بخون برا سال بعد