2777
2789
همش وابسته به پول داشتنهههه🥲😂

خب همون دنبال شغلی باشین که بتون باهاش به دست آورد 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگی کردن و توی این میبینم که مادرم دغدغه پول رهن و اجاره و خورد و خوراک و نداشته باشه 

زندگی و توی این میبینم که با حسرت به غذاهای بیرون یا لباس و هر چی ... که میبینیم نگاه نکنم 

زندگی و توی این میبینم که خواهرم وقتی دوستاش رفتن خرید نیاد بهم بگه اجی اگر پول داری منم برم باهاشون 

زندگی و توی این میبینم که خونه داشته باشیم آرامش داشته باشیم خانواده مون از هم گسیخته نباشه

زندگی کردن و توی این میبینم که مادرم دغدغه پول رهن و اجاره و خورد و خوراک و نداشته باشه زندگی و توی ...

داشتم دقت میکردم اکثر اینها با داشتن پول درست میشه نه؟🫠 من ادم پولکی اصلا نیستم ولی هی میبینم تموم تلاش من باید و باااید درجهت پول دروردن باشه

والا من از وقتی ک ازدواج کردم کلا خودمو زندگی کردن برا خودمو یادم رفت کلاااا کلا طوری ک اص برا خودم لباس نپوشیدم نفس نکشیدمه غذا نپختمه فقط برای بچه ام شوهرم بعد از زایمانم حتی دست ب خودکشی هم شدم چون واقعا خسته شده بود ولی بخاطر اینکه دیه کی مث من بچه مو دوست داره بیخیال شدم