2777
2789
عنوان

پسرم بخاطر یبوست خیلی لاغر شده

143 بازدید | 21 پست

حدودا دوکیلو کم کرده خیلی نگرانشم .

دکتر پودر پیدرولاکس داد به دستور خودش تا کمش میکردم دوباره خونریزی می‌کرد و یبوست میشد 

منم کلا قط کردم میخام ببرم طب سنتی .

امشب وزنش کردم تو همین یکی دوهفته ۲ کیلو کم کرده 

بی اشتهاس 

سرگرم بازی میشه اصلا غذا نمیخوره بزور باید بدی انگار گشنش نمیشه 

هرچی بگین رو امتحان کردم هیچکدوم به اندازه پودر تاثیر نداشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همون پودر پیدرولاکس بهش بده بخوره بی خطر ترین دارو همینه و اینکه در کنار پودر بهش انجیر بده بخوره توی فصل تابستان که انگور هست بده بهش بخوره ورزش زیاد کنه آب زیاد بخوره این ها میتونه بهش کمک کنه حالا میتونی پیش یک دکتر تغذیه هم ببریش که حالا اگر قرص اشتها نیاز بود تجویز کنه

کاربری دست ۳ نفر است 

یه مدت فقط بهش آش و سوپ خیلی رقیق بدین ، میوه ، چیزسفتی ندین تا حرکات رودش شاید بهتر شد

یه مدت کارم شده بود سوپ اما بی‌فایده  کره روغن زیتون خاکشیر انجیر کلا هر ملینی بگی امتحان کردم فقط درکنار پودر خوبه . دکتر گف مقاوم شده

کاری کن خرما بخوره یا گوجه خام موز نده بهش. سیب زیاد بده بخوره. اون پودر رو شده یه سال ادامه بد ...

میدم بخدا دستم همش دهنده همش دنبالشم اینو بخور تپاونو بخور  چندماه موز ندادم  

سیب یبوستش میکنه 

فقط پودر خوبه اما داروخانه گف نده  تنبلی میاره 

یه مدت کارم شده بود سوپ اما بی‌فایده کره روغن زیتون خاکشیر انجیر کلا هر ملینی بگی امتحان کردم فقط د ...

یعنی اگر یه هفته هیچ غذای سفتی نخوره فقط آش و سوپ بازم یبوسته ؟ هیچی سفت نخوره ها 

خوراکی هایی بده بهش که فیبرش زیاده پودر زیاد بهش نده که ممکنه بدنش در برابر پودر مقاوم بشه دیگه یبوس ...

میدم عزیزم سالاد خیار هرچی فیبر داره رودادم . منم از همین میترسم آخه این اواخر پودر هم مثل اوایل جوابگو نبود 

طب سنتی خوبه ؟؟

میدم بخدا دستم همش دهنده همش دنبالشم اینو بخور تپاونو بخور چندماه موز ندادم سیب یبوستش میکنه فقط پ ...

سیب با پوست بده.    دارو خونه رو ولش کن. پیش ما یادمه یکی بچه بود. خیلی عذاب میکشید.  زجر عالم. تا یکی دو سال یادم نیست واقعا. همین پودر رو میدادن بهش بزرگتر شد. شانس اوردن گوجه خام دوس داشت میخورد. کم کم بهتر شد. نمیدونم الان مشکل از چیه. بزرگ و کوچیک نداره خیلی ها درگیرشن.  سعی کن اصلا یوبس نشه  پاش با روغن زیتون هر شب چرب کن