2777
2789
عنوان

تصورات پسرم از به دنیا اومدن بچه 😅

1273 بازدید | 44 پست

من همیشه به پسرم میگم خدارو شکر که تو پسر من شدی خدارو شکر که خدا تو رو به من هدیه داده 

حالا گاهی پسرم میپرسید شما خودت منو انتخاب کردی منم میگفتم آره 

اونم می‌گفت منم به خدا گفتم که شما پدر مادر من بشید 😁

حالا چند روزه که تو حیاط ما یه گربه باردار اومده اون ذهنش بیشتر رفته به طرف بچه دار شدن و اینا 

بعد خودش میگه مامان من می‌دونم تو چجوری منو انتخاب کردی و من و به دنیا آوردی 

خدای مهربونم یه سبد پر بچه بعد بند انگشتشو بهم نشون میده میگه آنقدری بعد تو بین همه اونا منو انتخاب کردی و گذاشتی تو دهنت درسته قورت دادی نجویید که من به نام بعد رفتم تو شکمت تو هم آنقدر غذا خوردیم تا بزرگ شدم بعدشم که جا نشدم لگد زدم به شکمت و تو رفتی دکتر منو به دنیا آوردی😁😂😂🫣🫣خیلی برام جالب و خنده دار بود این تصورش 

شما هم از تصور های بامزه بچه هاتون تو این مورد بگین😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا آفریننننن...از این به بعد بجا لک لک اینو بگیم

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

بزرگ که شد تمام تصوراتش خراب میشه😂

بچها پیش ما فکر میکنن میرن دکتر. امپول میزنن بچه تو شکم درست میشه بزرگ ک شد میرن شکم پاره میکنن در میارن😂

من بچه بودم فکر میکردم خدا بچه میذاره تو شکم ادم. بعد  ادم بالا میاره از دهنش بچه😂

من وقتی کوچیکه بودم مامانم بهم میگفتی بچه از لاف بیرون میاد منم باور کرده بودم ...البته برای خودشو می‌گفت رفتم بیمارستان شکمم پاره کردن 

ولی یه بار داشت پیش دوستش صحبت می‌کرد که یه نفر تو ماشین دردش گرفت و بچه دنیا اومد منم کنجکاو شدم که چطوری تو ماشین بچه از کجاش بیرون اومد .مامانم هم گفت از نافش منم باور کرده بودم😕

یاد اون مجریه افتادمای جان چند سالشه؟😂

+۱۰ ماهشه 

_ عزیزممم چند سالشه؟😂

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند