2777
2789
نه. چون اولا خودت قیافشو دوس نداری و به دلت ننشسته. بعدشم تو قبول کنی زنش شی مردم مقایستون میکنن مسخ ...

رفتی خونت؟

به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جیشده بوده؟

من اخراش رسیدم مثل اینکه مامان حلما با ترانه بود نمیدونم کی دعواش شده بود هی تاپیک میزدن به هم فحشهای ناجور میدادن 

بعد دیگه جوری شده بود تاپیک معمولی هم میزدن بچه ها نی نی یار میترکوند

هی میگفتیم توضیح بده چی شده جواب نمیداد

جالبه اونایی که فحشای ناموسی میدادن رو همون دقیقه نمیترکوند

ولی بچه های خودمون رو همون موقع میترکون

آره عزیزم🐴تو تاپیکام توضیح دادم

من ندیدم

دوست داشتم تاپیکتو شیطونتیات با شوهرت شبیه من و نامزدمه..هرچند ما داریم حدا میشیم...ایشالله هیچ وقت دعوای بد نکنین دوباره

به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم
کیستی😎

وان هستم نه وان حمام وااااان هستم دیشب به خاطر برخی مسائل امنیتی ترکیدم و تذکر گرفتم 

دختری هستم که فقط رنگ لبم کافیست تا مردانگی ات را به تباهی بکشاند ، با این اوصاف ضعیفه منم یا تو؟؟!
من اخراش رسیدم مثل اینکه مامان حلما با ترانه بود نمیدونم کی دعواش شده بود هی تاپیک میزدن به هم فحشها ...

واااای،،،فوش اخه!!!

یگانه کاش بیادباز

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
بچه ها دیشب چه خبر بود؟ نی نی یار همرو زد ترکوند؟

به وحشي اومده بود حرفهاي و فحشهاي ركيك ركيك ميزد به كاربرا ، تازه مادر يه بچه بود 😷

واي به حال اون بچه با اون تربيتش🤢

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
من ندیدم دوست داشتم تاپیکتو شیطونتیات با شوهرت شبیه من و نامزدمه..هرچند ما داریم حدا میشیم...ایشالل ...

آخی😔 امیدوارم اگه دوسش داری مشکلاتتون حل شه

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣