2777
2789
اونو یادمه ولی نی نی یار چرا تاپیک هارو میترکوند؟

تاپيك ها رو ميزدن مثلا با موضوعات مختلف، باز چند نفر ميپرسيدن چي شد تاپيك مانتو اينا . تازه اون وحشي به منم پريد اما من شأنم در حد اون پايين نبود جوابشو ندادم ، باز ول كن نبود تاپيك جدا زد فقط فحش

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واااای،،،فوش اخه!!! یگانه کاش بیادباز

من میگم باید به نی نی یارها پیغام بدیم درخواست بدیم که یگانه رو برگردونن هم اینکه توضیح بدن جریان دیشب چه بوده

واقعا به شعور ادم توهین میکنن

خونه.ماشین گرون قیمت.کار با درامد بالا

بيخيال قيافه بابا ، همه به شوهر من ميگن كاملا معموليه اما بنظر من خوشگله😍

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
من میگم باید به نی نی یارها پیغام بدیم درخواست بدیم که یگانه رو برگردونن هم اینکه توضیح بدن جریان دی ...

من تو خصوصي به ني ني يار ٥ گفتم اسم مامان حلما رو هم دادم

تاپيك ها رو ميزدن مثلا با موضوعات مختلف، باز چند نفر ميپرسيدن چي شد تاپيك مانتو اينا . تازه اون وحشي ...

خوب اگه نی نی یار بود چرا اونو همون موقع قطع کاربری نکرد که قائله ختم بشه باید بچه هارو عصبانی میکرد که کار به جایی برسه بچه های خودمون قطع کاربری بشن.

خوب اگه نی نی یار بود چرا اونو همون موقع قطع کاربری نکرد که قائله ختم بشه باید بچه هارو عصبانی میکرد ...

نميدونم ني ني يار بود اون موقع يا نه ، من ليست آنلاين ها رو نگاه نكردم ، اما پياممو دادم تازه ٢ بار هم دادم

من میگم باید به نی نی یارها پیغام بدیم درخواست بدیم که یگانه رو برگردونن هم اینکه توضیح بدن جریان دی ...

چی بگم والا من پیام میدم به نی نی یار۵

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
پولداره ایا؟

اول كارمند ساده بود اصلا بخاطر پول باهاش ازدواج نكردم حتي حلقه هم نخريد برام عروسي هم نگرفتيم عقد كرديم من طلاهاي دختريمو فروختم رهن خونه داديم ، تازه واسش كلي خريد دامادي كرديم، اما اون فقط ٢ بار گل خريد يه بار طبيعي يه بار مصنوعي رز مرطوب. تازه شهريه دانشگاهمم خونه شوهرم بودم اما بابام ميداد، اما الان رياست گرفته ، هم خونه به اسمم زده هم ماشين

چی بگم والا من پیام میدم به نی نی یار۵

من هميشه به ني ني يار ٥ پيام ميدم نميدونم چرا احساس ميكنم بهتر رسيدگي ميكنه

من هميشه به ني ني يار ٥ پيام ميدم نميدونم چرا احساس ميكنم بهتر رسيدگي ميكنه

خیلی مهربونه ورسیدگی وپیگیری میکنه😍دوسش دارم😍

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹