2777
2789
عنوان

حرف عجیب دوستم

379 بازدید | 23 پست

من سه ساله یکیو دوست دارم و چون خانواده ام راضی نمیشن دارم عذاب میکشم از این وضعیت تقریبا یک سال و خورده ای میشه اومدن خواستگاری ولی هنوز راضی نشدن و صبر کردن خانواده اش

بعد دوستم میگه خوشبحالت چقدر خانواده ات دوستت دارن اگه همون بار اول میگفتن بله اینقدر قدرت رو نمی‌دونستن الان خانواده پسره بیشتر قدرت رو می‌دونن نه مثل خانواده من که از خداشون بود ازدواج کنم و همون بار اول گفتن بله 

چون تو بعد از ۱۵ سال به دنیا اومدی خانواده ات دوستت دارن و اینو خانواده پسره هم فهمیده 

چه ربطی داره آخه؟ من همش جلو پسره و خانواده اش خجالت میکشم که خانواده ام راضی نمیشن بیان خواستگاری آخه بلاتکلیفی هم شد کلاس

میشه برام دعا کنین مشکلم حل شده😔

چرا دوستم این حرف رو زد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داداش و زن داداشم عین شما بودن بعد یه سال (ماه پیش)باهم فرار کردن😂🤭 به حرف دوستت کاری ندارم ولی جدی صبر کن بعد رسیدنت اونقدر حال میکنینننن نمیگماااا فرار کن نه منظورم اینه به صبرش می ارزه

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)