2777
2789
عنوان

زبان نصرت کیا میان باهم بخونیم

114 بازدید | 13 پست

بچه ها میخوام زبان کارکنم البته چون حوصله و پول کلاس رفتن رو ندارم میخوام تو خونه نصرت رو گوش بدم و کار کنم ولی هی انگیزه م میپره گفتم شاید اگه اینجا دوستی پیداکنم که باهم بخونیم و بهم انگیزه بدیم شاید بتونیم باهم پیشرفت کنیم.

البته باشگاه رفتن و خیلی چیزای دیگه هم تو برنامه م هستااااا ولی فقط تو برنامه م هست و عملی نمیشه😅 

واسه همین فعلا میخوام فقط با زبان شروع کنم 

کی پایه س باهم بخونیم؟؟؟؟؟

هستم 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

واسه آیلتس میخونم ولی 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم می خوام زبان بخونم ولی آزمون وکالت هم دارم ، وقتم کمه

بابا شماها چقد فعالین من هیچ غلطی نمیکنم فقط شغل بیخوده خونه داری و صبح تا شب بی هدف تو خونه میچرخم☹️

ایول خوشبحالت کلاس میری؟ یا خونه میخونی؟

کلاس میرفتم ولی خونه هم میتونم بخونم