2777
2789
اره اون موقع متوجه نبودم از احساساتم خبر نداشتم فکر میکردم الکی میگم بعد اینکه واقعا خوب بود من خودم ...

وا مگه میشه من میخوام خبر مرگش بیاد از دستش راحت شم

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

وا مگه میشه من میخوام خبر مرگش بیاد از دستش راحت شم

خب حتما بهت بد کرده من میگم که اون خوب بود تقریبا محترم بود و عادی شاید عالی نبود ولی بدم نبود انگار دنبال بهونه بودم سر یه حرف گفتم دیگه نمیخام و تموم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط میدونم یه ۶ ماه یا یک سال بعد نامزد کرد احتمالا یه مدت دیگه ازدواج کنه

درکت میکنم من ی خواستگاری داشتم سال ۹۱تا بله برون پیش رفتیم و از طرف عموی پسره بهم خورد من داغون شده بودم همش فکرمیکردم بهتر ازاون نمیاد تااینکه تو همون محل ازدواج کردم همسرم خیلی ازش سرتره و خداروشکر میکنم بابتش

البته بعد اون خواستگار تو عقد جدا شدم و ازدواج مجدد کردم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

درکت میکنم من ی خواستگاری داشتم سال ۹۱تا بله برون پیش رفتیم و از طرف عموی پسره بهم خورد من داغون شده ...

عزیزم خوشبت باشی

ما فقط رفتیم ازمایش خون و نشونه اوردن حدود ۶ ماهی فک کنم باهم بودیم بد و خوب داشت ولی خب

امیدوارم به اینکه خدا یه مورد خوب بزاره جلوم

درکت میکنم من ی خواستگاری داشتم سال ۹۱تا بله برون پیش رفتیم و از طرف عموی پسره بهم خورد من داغون شده ...

بدیش اینه من از طرف خودم بهم خورد اگر اون بود میگفتم بد بود ولی خودم با دستای خودم و و گول زدن خودم بهم خورد

بدیش اینه من از طرف خودم بهم خورد اگر اون بود میگفتم بد بود ولی خودم با دستای خودم و و گول زدن خودم ...

شاید زمان گذشته بدی هاش از یادت رفته خدا بزرگه ازش بخواه فرصت دوباره بهت بده

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚