2777
2789
بستگی داره خودت چطور بخای بگذرونی و اینکه واقعا علت منطقی داشته جداییتمن نامزدی داشتم سر بی فکری بهم ...

ته مال من باید تموم بشه 

والله خوب کردی الان هم برو دنبال سرنوشت چ تد سالته

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ته مال من باید تموم بشه والله خوب کردی الان هم برو دنبال سرنوشت چ تد سالته

نه بی منطق جدا شدم الان ۲۰ سالمه

دیگه مجبورم به عنوان تجربه حسابش کنم که اگر بعدا تو شرایط ازدواج قرار گرفتم کارای دفعه قبلمو انجام ندم

بستگی داره خودت چطور بخای بگذرونی و اینکه واقعا علت منطقی داشته جداییتمن نامزدی داشتم سر بی فکری بهم ...

نامزد سابقت ازدواج کرده

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

چطور عزیزم

خودم توی عقد خیلییی مشکل داشتم هروز گریه میکردم سال ۹۲

ولی اصلا حرفی به خانوادم نمیزدم عروسی کردم کلی سختی و بدبختی کشیدم روحیم الان صفره ، زندگیم خیلی بهتر شد تقریبا مشکلاتم حل شد اما اصلا ارزش نداشت 

خوشا راهی که پایانش تو باشی

نباید ی جوری از خوبی بعد طلاق حرف بزنم که برای همه عادی بشه

و کسی بر اساس حرف من زندگیشو بهم بزنه گناهش پای من بیفته 

اگر واقعا راهی جز طلاق نمونده من خودم تو عقد جدا شدم سه سال بعد ازدواج کردم و خیلی راضیم درکنار مشکلاتی که بود که اونم مالی بود الان تو این شرایط کشور دیگه وضعیت مالی به چشمم نمیاد

اطراف من ازدواج دومشون موفق بوده درکنار توکل با چشم باز انتخاب کردن

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚