2777
2789
عنوان

تو گوشی مامانم خودمو بلاک کردم🙃

414 بازدید | 21 پست

که دیگه زنگش نزنم.

مکالمه مون:

الو مامان خاانوم(با یه لحن بامزه :)

دارم میام خونه

چیزی لازم نداری؟

خیلی سرد قطع کرد گف ن. حالا ک برگشتم میگه همون مامانم نگو بزن منو پرت کن خیابون.. عارت میاد نگو مامان

نفرینت نمیکنم فقط میگم خدا همرو سرت بیاره...

یه جوری گریه کرد و دعوا راه انداخت ک هنگیده بودم

من نمیفهمم واقعاً چیشد😐🙂💔!.

به خاطر اینکه گفتم مامان خانوم؟

هیچ وقت بهش بی احترامی نکردم!

من عمیقاً تنهام..

تو این دنیا همین یه مامانم باهاش حرف میزنم اینطور میکنه باهام

جالبه واقعاً!

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلش از جای دیگه پر بوده درسته مادره درسته سنش بیشتر توئه اما اونم گاهی دوست داره کسی نازشو بکشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

🥺 چه سخت عزیزم… 

اگه دوست داشتی بیا بغلم مهربون🫂

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…