2777
2789
عنوان

عجب دور و زمونه خرابی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 61 پست

خداکنه یه موشک بخوره فرق سرشون زنو بچه وشوهرشون از دستشون راحت بشن

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

اره مرد متاهل ۱۴ سال ازدواج کرده داره زیرابی میره زنشم شاغلهتازه راحتم میگه متاهلم ولی تو مجازب رو ا ...

متاسفانه واسه منم پیش اومده

و عجیب تر اینکه بد نمی دونن این کارو 

یکیشون گیر داده بود بیا ببینمت نمی دونم عکس بده فلان 

بعد که فهمیدم زن داره 

گفت مگه ما چی میگیم چی کار می کنیم اشکالش چیه و هزارتا چرت دیگه 

من که بلاکش کردم ولی خدا کمک کنه به زنش 💔

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز سر کار بودم یه پسره کنارم بود از صبح با گوشی صحبت میکرد روان منو بهم ریخته بود بهش گفتم تموم ک ...

چرا واقن 

منم مشابه اینو زیاد شنیدم حالا نه به این خفتی

این که هیجانش بیشتره و فلان

اخه اینا همه کارما داره

اندازه لذتش ب.گایی ام داره

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

وقتی یه تیکه گوشت تو شلوارت برات مهمتر از خانواده ای که تشکیل دادی باشه نتیجه اش میشه همینا

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

چرا واقن منم مشابه اینو زیاد شنیدم حالا نه به این خفتیاین که هیجانش بیشتره و فلاناخه اینا همه کارما ...

به خدا اه در بساط نداره، به گوه ترین شکل ممکن زندگی می‌کنه ، بهش گفتم خدا خرو شناخت شاخ نداد.

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

اینم هست ولی در اصل ریشه این مشکلات برمیگرده به نوع تربیتخونواده هایی که مرد و زن تحصیلکرده نیستن پد ...

اصلن از زمان این گوشیا مردم چشم گوششون تازه باز شده 

انقلاب جنسی اتفاق افتاده

خیلیا اصلن دیگه به دین و چارچوبش اعتقادی ندارن و مهم نیس چی پیش مباد و فقط لذت بردن مهمه 

هیچوقت قضاوت نمیکنم 

خودم یه جا داشتم تو دام میوفتادم با مرد متاهل ولی 

آدم باید شرافت و انسانیت داشته باشه

هرچیزی برای خودش میخاد برا هم نوعشم بخاد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

حالا اینکه خوبه یه مرد متاهل که اسنپ گرفته بود 

اون روز با شوهرم دعوام شده بود سر و صورتم کبود 

بود شروع کرد حرف زدن منم جواب دادم 

خلاصه آخرش به اینجا رسید 

که امروز پنجشنبه هست و پنج شنبه ها 

زنم رو میبرم خونه مادرش خونه خالی هست 

همیشه اگه بخوای به شوهرت درس خوبی بده 

با من بیا بریم یکم دلت رو خنک کنم و … 

منم راستش ترسیدم گفتم باشه من برم خونه دوش بگیرم 

لباس عوض کنم بیام رسیدم خونه بلاک کردم 

تا یه مدت با خط دیگه زنگ میزد مدام 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

حرو یه چیزدیگست🤣

اره به خدا می‌گفت حروم یه لذت دیگه داره

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

متاسفانه واسه منم پیش اومدهو عجیب تر اینکه بد نمی دونن این کارو یکیشون گیر داده بود بیا ببینمت نمی د ...

آره بابا 

طرف از سرکارش میپیچه میره با دخترای دیگه 

اصلن از زمان این گوشیا مردم چشم گوششون تازه باز شده انقلاب جنسی اتفاق افتادهخیلیا اصلن دیگه به دین و ...

هر جا محدودیت زیاد باشه عطش آدمیزاد هم همونقدر زیاد میشه برا چیزی که محدودش کردن 

دین چیه بابا

آدم باید اخلاقیات و انسانیت سرلوحه زندگیش باشه 

چرا واقن منم مشابه اینو زیاد شنیدم حالا نه به این خفتیاین که هیجانش بیشتره و فلاناخه اینا همه کارما ...

قربون دهنت ک حق گفتی

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

اصلن از زمان این گوشیا مردم چشم گوششون تازه باز شده انقلاب جنسی اتفاق افتادهخیلیا اصلن دیگه به دین و ...

خیانت همیشه بوده ولی الان اشکارتر شده و ربطی هم به گوشی نداره 

یکی ذاتش درست باشه همچین حرکتی نمیزنه 

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊