2777
2789
عنوان

عجب دور و زمونه خرابی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان متأهل ها دست ما مجردا رو از پشت بستن.ما هرکی رو میبینیم جین جین اطرافشون دارن

دقیقا متاهل ها انگار راحت ترن

اون وقت ما هنوز منتظر نیمه گمشدمون هستیم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

من زیاد دیدم،بیشتر هم مردای متاهل پیشدستی میکنن 

مرد هست عکس خودشو زنش پروفایلشه و قلب و حلقه وشعر عاشقانه تو بیوش،اسم و عکس بچه هاش تو پیجشه ولی بیست و چهاری دایرکت همه زناست 

مردای متاهل خیلی وحشتناک شدن مخصوصا تو مجازی که ول کن نیستن

اره مرد متاهل ۱۴ سال ازدواج کرده داره زیرابی میره زنشم شاغله

تازه راحتم میگه متاهلم ولی تو مجازب رو اباد کرده منم بهش وابسته شده بودم لجنو

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

دقیقا متاهل ها انگار راحت ترناون وقت ما هنوز منتظر نیمه گمشدمون هستیم

دیروز سر کار بودم یه پسره کنارم بود از صبح با گوشی صحبت میکرد روان منو بهم ریخته بود بهش گفتم تموم کن پنج ساعته داری صحبت میکنی، گفت خانممه، گفتم خدا شاهده از روزی که عقد کردی تا الان که دوتا بچه داری با زنت پنج ساعت صحبت نکردی، دیدم خودش اعتراف کرد.

میگه نمیدونی حروم یه چیز دیگس.

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

مردای متاهل خیلی وحشتناک شدن مخصوصا تو مجازی که ول کن نیستن

من یکی رو دیده بودم زن داشت قربونت صدقه یکی دیگه می‌رفت زنش اومد همراه با خودش تو کلن دیگه اومدم گفتم بههه از فلانی(همونی که بهش محل میداد)چه خبر زنش فهمید گفت می م خونه بابام رفتم تو مانسون دیدم قربونت صدقه هم میرفتن بعدش همش نیومد تو کلن فحش میداد فشاری سده بود امیدوارم زنش فهمیده با چه لحنی زندگی نکنه تقاصشو پس بده من حل زنده حرص میخورم

اونی که دنبالت پارکبان شهرداریه ما اشغالارا تحویل نمیگیریم😂😏

در این که لجن شدن شکی نیسولی مردم ما چشم گوش بسته بار اومدن و یجوراییی جوونی که باید نکردن

اینم هست ولی در اصل ریشه این مشکلات برمیگرده به نوع تربیت

خونواده هایی که مرد و زن تحصیلکرده نیستن پدر و مادر بیسواد و متعصب بچه هایی با این مدل تربیت بزرگ میکنن که خیلی درگیر مذهب و سنت هستند و تو محدودیت رشد میکنن بعد همین بچه ها تشنه گشنه رابطه آن حتی وقتی متاهلن،یا اوناییکه سن پایین ازدواج میکنن بینشون خیانت زیاد میشه،همشو دیدم که میگم

من یکی رو دیده بودم زن داشت قربونت صدقه یکی دیگه می‌رفت زنش اومد همراه با خودش تو کلن دیگه اومدم گفت ...

وای کیبوردم چه اشتباه مینویسه

اونی که دنبالت پارکبان شهرداریه ما اشغالارا تحویل نمیگیریم😂😏

چند وقت پیش شوهرم دخترمو برد پارک، دم غروب بود. می‌گفت سه تا خانوم بودن با بچه هاشون داشتن قلیون میکشیدن، پسرشون با دخترم بازی میکنه وقتی هم که می‌خواستند برگردند پسر کوچیکه اصرار اصرار که عمو شماره تو به مامانم میدی که وقتی شما اومدید پارک ما هم بیاییم! خیلی عجیب بود.