2777
2789
تو عکس دوم جمجمه اش به پسر میخوره ولی آلت تناسلی به دختر😁نگفت جنسیتو؟

همین منو گیج کرده یک سونو گف پسر یک سونو گف دختر منم بلاتکلیف موندم

ولی اونکه گفت پسر معتبر تر بود تاحالا اشتباه ندیدیم بگه اما نمی‌دونم واقعا...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین منو گیج کرده یک سونو گف پسر یک سونو گف دختر منم بلاتکلیف موندمولی اونکه گفت پسر معتبر تر بود تا ...

کدومش رو وقتی سن بارداری بالاتر بود انجام دادی؟

احتمالا همون درسته 

منم باردارم 

ان تی گفت به دختر میخوره

بعد حدود ۲۰ روز تکرارش کردم گفتن پسره 

دو تا جای مختلف رفتم گفت پسره 

- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله هروقت رفتم سونو جنسیت بهتون میگم حس تون درست بود یا نه 😄سونوی اول احتمال داد پسر

عکس سونو که دیدم یه پسر باپوست سفید وچشم درشت ومژه های بلند وخیلی خیلی شیطون توذهنم اومد

حس ششمی  ام

کدومش رو وقتی سن بارداری بالاتر بود انجام دادی؟احتمالا همون درسته منم باردارم ان تی گفت به دختر میخو ...

اونی که ۱۴ هفته بود رفتم ضربان قلب و اینا رو چک کرد نمیدونست برای جنسیت رفتم. اخری خودم بلند که شدم پرسیدم گف خیلی کوچولو هست برای اینکه جنسیت مشخص شه ولی احتمالا دختر 

منم موندم واقعا دوباره ۱۶ هفته برم جنسیت...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله هروقت رفتم سونو جنسیت بهتون میگم حس تون درست بود یا نه 😄سونوی اول احتمال داد پسر

عکس سونو که دیدم یه پسر باپوست سفید وچشم درشت ومژه های بلند وخیلی خیلی شیطون توذهنم اومد

حس ششمی  ام

وییی😍😍😍خودم و همسرم سفیدیم من چشم رنگی ام  . ان شاالله دعا کن عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونی که ۱۴ هفته بود رفتم ضربان قلب و اینا رو چک کرد نمیدونست برای جنسیت رفتم. اخری خودم بلند که شدم ...

بچه اولیه گلم؟

ایشالا هر چی که بخوای همون بشه

هم‌جمجه و هم نخاعش به پسر میخورهاحتمال زیاد پسره

ممنون گلم ان شاالله خیره♥️

چه جالب من خودم تشخیص نمیدم دختر و پسر.

چند تا عکس دیدم جمجمه ها خیلی شبیه هم هست بین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون گلم ان شاالله خیره♥️چه جالب من خودم تشخیص نمیدم دختر و پسر. چند تا عکس دیدم جمجمه ها خیلی شبیه ...

میگم که جمجمه و ستون فقراتش خیلی شبیه به پسره

من حتی جنین خودمو قبلاً ازین که جنسیت رو بگن قطعی حدس زدم پسره 

چون بچه منم سرش مثل نی نی شما زاویه دار بود 

کی میری سونو

میگم که جمجمه و ستون فقراتش خیلی شبیه به پسرهمن حتی جنین خودمو قبلاً ازین که جنسیت رو بگن قطعی حدس ز ...

منتظرم نوبت بگیرم سونوی خوب شهرمون نوبت هاش پره. اینترنتی چک میکنم همش سایتشو باز کنه ان شاالله هفته اینده اگر بتونم برم🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منتظرم نوبت بگیرم سونوی خوب شهرمون نوبت هاش پره. اینترنتی چک میکنم همش سایتشو باز کنه ان شاالله هفته ...

ایشالا رفتی خبرم کن 

من دوشنبه هفته آینده میرم انومالی ایشالا

می‌خوام هفده هفته برم گفتن زوده