2777
2789
عنوان

دخترای سیگاری و استایل مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 58 پست
این زندگی دیگران اگه همینجوری پیش بره رو خواهر های ما یا بچه هامون تاثیر می ذاره و کلا جامعه به گند ...

اره بخدا همین ادما شاید دوست بدی داشتن شاید خودشون بد بودن که یکی دیگه رو هم بد کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرمون تو زندگی دیگران نباشه

لطفا حرفای مسخره کلیشه ای نزن

یعنی چی سرمون تو زندگی دیگران نکنیم

وقتی کارای دیگران رو زندگیه ماهم تاثیر داره چرا نباید بکنیم

جامعه بد باشه بچه های ماهم تحت تاثیر این جامعه قرار میگیرن

خوبه یه حرفو حفظ کردین هرکی هرچی میگه همونو تکرار میکنین

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه این کجا روشن فکریه ؟ تو خودت یهو ی گله سیاه پوش با بوی گند موی چرب ببینی حالت بد نمیشه ؟ بقیه چون خودشون اینطورین میخوان بقیه هم روشن فکر بشن اینا الان اوج درس و کلاس باید باشن نه این چیزا خانواده ها چرا اینطوری میکنن اخه حریف ی دختر یا ی پسر نمیشن؟

لطفا حرفای مسخره کلیشه ای نزنیعنی چی سرمون تو زندگی دیگران نکنیموقتی کارای دیگران رو زندگیه ماهم تاث ...

دقیقا دقیقا من بشدت با این حرکت مخالفم سرمون تو زندگی خودمون باشه اینا تو جامعه دارن راه میرن تو خونشون که نیستن

ما نمیتونیم کاری براشون بکنیم خانواده هاشون فقط میتونن.

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اونا رو خانوادشون باید تربیت کنن که نکردن

ولی اگه کسی بخواد طرز فکرش راجع به دخترا بخاطر سیگار‌کشیدنشون بد بشه، باید پی پی‌کرد تو دهنش🫢🤭

مردا از اول تاریخ دارن‌تجاوز میکنن قتل انجام میدن زناشونو کتک میزنن و هر کوفت و زهرمار دیگه

چطور طرز فکر زنا راجع بهشون بد نشده؟!

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

همین دیروز قایمکی یدونه از سیگارهای شوهرمو برداشتم رفتم تو حموم کشیدم🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣

ولی خداییش آخه دختر ۱۴ تا ۱۵ ساله؟؟؟؟پدرمادراشون باید به فکرشون باشن اینقدر آزادشون نذارن دختر همسن سال اینا چه به این گندکاریا

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه!

من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه…

تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من…

من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه

تو اگر غرق نمازیچه کسی گفت چرا!

من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه…

تو اگر لایق الطاف خدایی خوش باش…

من اگر مستحق خشم و عتابم به تو چه!

این اهنگ مخصوص توعه به تو ربطی نداره که بقیه چیکار میکنن سرت توی زندگی خودت باشه 

❤️🎀