2777
2789
عنوان

دخترای سیگاری و استایل مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 58 پست
به تو چه خوب؟ من استایل و تیپم عالی ولی سیگاری هستم .

حیف ریه های سالمت نیست که داغونشون کنی؟ 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا رو خانوادشون باید تربیت کنن که نکردنولی اگه کسی بخواد طرز فکرش راجع به دخترا بخاطر سیگار‌کشیدنش ...

افرین بعضی مرد ها هر گوهخوری میکنن ایرادی نداره  اونوقت زن ها سیگار بکشن ابروشون میره 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

الان اون یارو بهمن فرزانه دختر بیچاره رو کشت و تو بیابون ولش کرد

یا ارمان که غزاله رو سلاخی کرد و هر تیکشو انداخت تو ی اشغالی

یا اون مرده که سر زنشو برید تو خیابون چرخوند

یا بابای رومینا که سر دختر ۱۴ سالشو برید

باعث شد تو کمپین نه به مرد ایرانی راه بندازی؟

اصلا باعث شد که تو نخوای ازدواج کنی و هر مردی که تو. خیابون دیدی بگیری بزنیش؟ 

بخدا مرد جماعت بدترین کارا رو میکنه کک هیچکس نمیگزه بعد شما نگران سیگار کشیدن دوتا دختری که به هیچ جا برنمیخوره؟

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

الان اون یارو بهمن فرزانه دختر بیچاره رو کشت و تو بیابون ولش کردیا ارمان که غزاله رو سلاخی کرد و هر ...

توی تاریخ بیشترین ضربه رو مردا زدن البته مرد خوب هم داریم

ولی تجاوز قتل دزدی خیانت بیشترشون از مرد هاست اگر قرار بود به کسی دید بد داشته باشیم باید به مرد ها باشه 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

خب بقیه هرچی هستن به ما ربطی نداره

اره ولی الان دخترت رو میزارز باهاشون بگرده ؟حیف نیست دخترامون اینطور حیف بشن بخداخیلی هاشون قلبهای پاکی دارن و ازلج ب این موادو سیگارلعنتی گرفتار شدن.

چقدردیدیم ک مادرهای دیگه بهشون میپرن ک کاری بابچه هاشون نداشته باشن ن زنگ بزن ن پیام بدن ب بچشون توروشون گفتن بهشون خرابین.

کارخوبی نمیکنن وشخصیت اونهارونابود میکنن  ولی برابچه هاشون میترسن  بهشونم بگی کارت درست نبود میگن چیکارکنم دیگه دخترم روول نمیکنه ...

ماانسانیم و اجتماعی درسته فضولی کار درستی نیست ولی این اخطارهایی ک میبینیم و وقتی مهربانانه ودرست بهمون اشتباهاتمون رومیگن خوبه که جبهه نگیریم  ....

سیگار من واس یه دختر کم سن و همینجور پسرش مقصرش فقط خانوادش میدونم اینقد بی مسئولیت هستن که کنترل رو ...

و اینقدر حساب نمیبرن که ی ترسی داشته باشن حتی یا اصلا میگیم ترس بده طرف باید با خانوادش دوست باشه مادره بوی سیگار تن بچشو حس نمیکنه؟

اره ولی الان دخترت رو میزارز باهاشون بگرده ؟حیف نیست دخترامون اینطور حیف بشن بخداخیلی هاشون قلبهای پ ...

راه دور نریم همین دوست خودم خانم متشخص اصلا هرچی بگم کم گفتم منو دوستم قهر کردیم با یکی دوست شد دختره اصلا خرااااب هفته که هفت روزه این اصلا مدرسه نمیومد میپیچوند میرفت دور دور اخرش دوست منم بدبخت کرد مثل خودش کرد

به تو چه خوب؟ من استایل و تیپم عالی ولی سیگاری هستم .

عزیزم کسی غصه شمارو نخورد من غصه اون دختریو خوردم که میدونم پشیمون میشه شما بکش نگفتم سیگار کشیدن بده بالا هم گفتم مادرشوهر خالمم سیگاریه گارد میگیری 

این بچه هایی که سیگارین با پسر های ناباب میگردن خطرناکه تجاوز کنن میخوان چ گوهی بخورن دختره افسرده بشه تو جواب میدی ؟ میگی ب ت چ 

و اینقدر حساب نمیبرن که ی ترسی داشته باشن حتی یا اصلا میگیم ترس بده طرف باید با خانوادش دوست باشه ما ...

چرا می‌فهمن مگ میشه کسی نفهمه براشون بچه معنی نداره مهم نیست بعضی خانواده ها فکر خودشون فقط هستن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چرا می‌فهمن مگ میشه کسی نفهمه براشون بچه معنی نداره مهم نیست بعضی خانواده ها فکر خودشون فقط هستن

من سیگارو برای دختری بد میدونم که کنارش با پسر ناباب هم میگرده این بدتره یهو تجاوز بهت هم بکنه اخه 

همین شده امار دخترای ۱۴ و ۱۵ ساله که از الان با رلشون رابطه جنسی برقرار میکنن زیاد شده

من سیگارو برای دختری بد میدونم که کنارش با پسر ناباب هم میگرده این بدتره یهو تجاوز بهت هم بکنه اخه ه ...

ما چیزی نمیتونیم بگیم چون میگن به شما چه بعد یکی دوتا نیست از اینا تو جامعه زیاده 

رابطه دارن بعد فردا که عقلشون میاد سرجاشون دنبال دکتر هستن بدوزن فک میکنن همچین چیزی وجود داره دکتر پول الکی میگیره اینا تو توهم هاشون هستن که دیگه دختر هستن 

واقعا خدا اینجور خانواده ها لعنت کنه من میگم چرا باید اینقد بی فکر بچه بیارن که عاقبت این بشه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚