2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته ، چون هیچ زنی هیچوقت نسبت به خیانت سرد نمیشه .

آفرین دقیقا

ولی انگار طرفی ک بهت خیانت کرده از چشمت میفته

دیگه اون اعتبار قبلی رو پیشت نداره

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

آفرین دقیقاولی انگار طرفی ک بهت خیانت کرده از چشمت میفتهدیگه اون اعتبار قبلی رو پیشت نداره

فردیم که از چشمت افتاد دیگه هر کار بکنه برات مهم نیست نه خوبیش شیرین هست نه بدیش تلخ . خوبیهاشم مصنوعی و ساختگی به نظر میاد .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

فردیم که از چشمت افتاد دیگه هر کار بکنه برات مهم نیست نه خوبیش شیرین هست نه بدیش تلخ . خوبیهاشم مصنو ...

آفرین دقیقا ک همینه

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

آفرین دقیقا ک همینه

نمیشه به خاطر این که خودت از بلاتکلیفی در بیای ببخشیش ؟ البته اگر تغییر کلی در رفتارش میبینی .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نمیشه به خاطر این که خودت از بلاتکلیفی در بیای ببخشیش ؟ البته اگر تغییر کلی در رفتارش میبینی .

بله بخشیدم

ولی ساده نبود برام

س تا چهار سال طول کشید تاکدورت از دلم بره و بتونم ببخشم

بله بخشیدمولی ساده نبود برامس تا چهار سال طول کشید تاکدورت از دلم بره و بتونم ببخشم

کار خوبی کردی ، مگه ادم چند بار زندگی میکنه ، همین یکباره و پخش مجددم نداره .