سک ساله ازدواج کردیم شوهرم تا الان خیلی خوب بوده یعنی خیلی به حرفم گوش میداد یا میگفتم پول بده زودی میداد یا میگفتم جایی منو ببر حتی اگه از خستگی میمرد هم منو میبرد (اول بگم جایی اجازه ندارم تنها برم فقط یا خودش) بعد کاری که منو نارحت میگرد یا حرفی اصلا اون کارو انجام نمیداد یا حرفی نمیزد الان ۹ ماهه باردارم رفتارش خیلی بد شده باهام نمیدونم من حساس شدم یا واقعا بد شده مثلا همش قیافم رو مسخره میکنه یا صدامو یا حرف زدنمو حتی جلو خواهراش بعد میگم نکن خوشم نمیاد میگه شوخی میکنم باهات و با خنده.و مسخره رد میکنه یا مثلا یه کاری بخاد بکنه اصلا ازم مشورت نمیگیره وقتی هم میگم براش این کارو نکن به صلاحمون نیس اصلا گوش نمیده و کار خودشو میکنه قبلا اینجوری نبود و وقتی میگم بهم پول بده همش میگه میخای چیکار وقتی میگم میخام مثلا لباس بخرم میگه این همه لباس رو میخای چیکار برو همون هارو بپوش میدونمم که پول داره نکه نداشته باشه قبلا بدون پرسیدن منو میبرد خرید هامو انجام بدم الان چند شبه دنبالشم منو ببر لوازم ارایشی لازم دارم میگه میخای چیکار که چی بشه و نمیبره اصلا وقتی باهاش حرف میزنم سرش تو گوشیه و حتی سرشو بیرون نمیکنه جوابمم نمیده وقتی هم تنها میشیم میگم چرا اینجوری میکنی میگه من کاری نکردم و بلند میشه که من حرفی نزنم خیلی حالم بده دلم میخاد خودمو بکشم😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.