2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای کیک عاشقشم. آخرین باری که کیک درست کردم یلداببود خراب شد حالم گرفت. یادش نبخیر

وای من ماه پیش برا دخترم زله درست کردم با کاسترد عجله کردم درست درنیومد ترکید نشستم برا اون یه دل سیر گریه کردم. حالا شوهرمم میگه بزار برم ازبیرون بخرم. برا ماهگرد دخترم درست کرده بودم

تظاهر میکنم به زندگی کردن
وای من ماه پیش برا دخترم زله درست کردم با کاسترد عجله کردم درست درنیومد ترکید نشستم برا اون یه دل سی ...

اینو من چند روز پیش درست کردم دستورشو بزارم

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
وای من ماه پیش برا دخترم زله درست کردم با کاسترد عجله کردم درست درنیومد ترکید نشستم برا اون یه دل سی ...

دقیقا واس شب یلدا من اینطور بودم اینقد گریه کردم اون شب کوفتم شد شام نخوردم خیلیم دلم گرفته بود دیگه بود. الان که یادش میفتم خندم میگیره به لوس بودنم

پی میبرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دستورشو بزار 

پایش بیسکوییت پتی بور و کره هستش

با کیک اسفنجی هم عالی میشه

مواد میانی پودر ژلاتین پنیرماسکارپونه خامه قنادی اب گرم

روشم که هر طعم ژله ای دوس دارین همونو بریزین

عزیزم این کرم باواریا هس بزن تونست میاره کامل از شیر ژلاتین تخم مرغ شکر رنگ خوراکی خامه وازین چیزا هس خیلی طولانیه

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
دقیقا واس شب یلدا من اینطور بودم اینقد گریه کردم اون شب کوفتم شد شام نخوردم خیلیم دلم گرفته بود دیگه ...

من اخه خسته بودم ولی نخابیدم تا دسرو درست کنم وقتی خراب شد از شدت حرص گریم گرفت🤣😂