چوچان مدیر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 350 عنوان گشنه ها | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 47 پست کیا مثل من گشنه شونه؟ ناهار چی بوده؟ماکرونی داشتیم الان گشنم شده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1396/12/02 | 16:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چوچان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 350 😂🤣🤣😂🤣 نکن نکن اینکارو با تپلوها از جای دیگه میخوری چوب خدا صدا نداره ها وای نگو.... چشم دزدکی میخورم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ahooo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 1330 بابا نترس بخور بهتر گشنگیه. وسوسه های شیطانی. خخخخ نه خواهر دوروز دیگه عیده و عروسی هیکلم باید آنتیک باشه 😝😛😛 مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
remisa عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 4588 وای کیک عاشقشم. آخرین باری که کیک درست کردم یلداببود خراب شد حالم گرفت. یادش نبخیر وای من ماه پیش برا دخترم زله درست کردم با کاسترد عجله کردم درست درنیومد ترکید نشستم برا اون یه دل سیر گریه کردم. حالا شوهرمم میگه بزار برم ازبیرون بخرم. برا ماهگرد دخترم درست کرده بودم تظاهر میکنم به زندگی کردن
چوچان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 350 نه خواهر دوروز دیگه عیده و عروسی هیکلم باید آنتیک باشه 😝😛😛 وای راست میگی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ahooo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 1330 وای من ماه پیش برا دخترم زله درست کردم با کاسترد عجله کردم درست درنیومد ترکید نشستم برا اون یه دل سی ... اینو من چند روز پیش درست کردم دستورشو بزارم مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
remisa عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 4588 اینو من چند روز پیش درست کردم دستورشو بزارم اره بزار فدات شم بزار تظاهر میکنم به زندگی کردن
ahooo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 1330 بیشتر گرسنه شید خخخخ چیزکیکمه دستورشو بزار مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
چوچان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 350 وای من ماه پیش برا دخترم زله درست کردم با کاسترد عجله کردم درست درنیومد ترکید نشستم برا اون یه دل سی ... دقیقا واس شب یلدا من اینطور بودم اینقد گریه کردم اون شب کوفتم شد شام نخوردم خیلیم دلم گرفته بود دیگه بود. الان که یادش میفتم خندم میگیره به لوس بودنم پی میبرم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چوچان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 350 اینو من چند روز پیش درست کردم دستورشو بزارم به به باریکلا. بله بذار اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
remisa عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 4588 دستورشو بزار پایش بیسکوییت پتی بور و کره هستشبا کیک اسفنجی هم عالی میشهمواد میانی پودر ژلاتین پنیرماسکارپونه خامه قنادی اب گرمروشم که هر طعم ژله ای دوس دارین همونو بریزین تظاهر میکنم به زندگی کردن
ahooo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 1330 عزیزم این کرم باواریا هس بزن تونست میاره کامل از شیر ژلاتین تخم مرغ شکر رنگ خوراکی خامه وازین چیزا هس خیلی طولانیه مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
remisa عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 4588 دقیقا واس شب یلدا من اینطور بودم اینقد گریه کردم اون شب کوفتم شد شام نخوردم خیلیم دلم گرفته بود دیگه ... من اخه خسته بودم ولی نخابیدم تا دسرو درست کنم وقتی خراب شد از شدت حرص گریم گرفت🤣😂 تظاهر میکنم به زندگی کردن