2777
2789
عنوان

کمک بچم خیلی مریضه

517 بازدید | 33 پست

سلام مامانا دیروز نوشتم بچم اسهال استفراغ شدید گرفته ولی کسی کمکم نکرد ....امروز همچنان ادامه داره فقط تهوعش قطع شده الان تب کرده با اسهال شدید دیشب 2 بار بردمش دکتر گفت ببر خونه ...چه خاکی تو سرم بریزم هیچی نميخوره جز اآر اس....چیکار کنم چی بدم درست شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱.پودر کیدی لاکت

۲.پودرسنجد حل بشه تو شیر یا اب

۳.اویشن دم کرده با نبات

۴.پلو ماش وپلو‌هویج

۵.کپسول یوموگی

۶.جوشونده پوست انار

۷ .جوشونده پوست پسته

۸.پودر بلوط رو بریز تو یه کم ماست

۹.یه کاسه ماست با یه حبه سیر رنده شده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

فقط حواست باشه که اب بدنش کم نشه اگه اب نمی خوره باید ببری سرم بزنی .اگه اب بدن مخصوصا بچه کم بشه احتمال دور از جونش سکته هست .بچه یکی از همسایه های ما این جوری شد .بچه سه ساله اب بدنش این قد کم شده بود که سکته کرد دور از جون شما .اب میوه بده میگن سیب خوبه واسه اسهال .برنج کته میگن خوبه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

من هروقت بچم مریض میشد جوشونده اب انار میدادمش سریع بند میومد.. هیچوقت اسهالش سه روز نشد

پلو ماشم ک خیلی یبوست زاست

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

عزيزم دختر منم ماه پيش دقيقا همين جوري شد 

فقط نترس و نگران نباش

٤ الي ٥ روز طول ميكشه تا خوب شه و تبش پايين بياد

هر چند بارم كه ببري دكتر همينو بهت ميگه

من ٤ بار دكتر بردم

فقط پاشويه كن با آب ولرم و كمي نمك داخلش بريز

بهش سيب رنده شده بده فقط موز هم اگه ميخوره بده با كته ماست 

چيز ديگه نده

قطره ي تب برش رو هر ٤ ساعت يكبار بده اگه ديدي تبش پايين نمياد شريت ايبوپروفن هر ٦ ساعت بده نصف وزنش 

مراقب باش تبش بالا نره كنترل كن

و اينكه ماي بي بيش رو تند تند عوض كن و بين پاهاشو كامل چرب كن تا نسوزه 

خـــــدا معجزه كــرد انسان را آفــريد ...                                         ما معجــزه كنيم انسان بمانيم!!!
من هروقت بچم مریض میشد جوشونده اب انار میدادمش سریع بند میومد.. هیچوقت اسهالش سه روز نشد پلو ماشم ک ...

یعنی آب انارو میکرفتید بعد اون آب و میجوشوندین؟

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
عزيزم دختر منم ماه پيش دقيقا همين جوري شد  فقط نترس و نگران نباش ٤ الي ٥ روز طول ميكشه تا خوب ...

شربت بروفن ۱/۳ وزن بایدداده بشه

شربت استامینوفن نصفه وزن

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...