2777
2789
عنوان

کمک بچم خیلی مریضه

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 33 پست
یعنی آب انارو میکرفتید بعد اون آب و میجوشوندین؟

نه پوست انار

میجوشوندم هر چند تلخ بود با قطره چکون تا جایی ک میخورد میدادم بهش

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
شربت بروفن ۱/۳ وزن بایدداده بشه شربت استامینوفن نصفه وزن

استامينوفن دو برابر وزن 

ايبوپروفن نصف وزن 

متخصص اطفال كه به من اينجوري گفته بودن

خـــــدا معجزه كــرد انسان را آفــريد ...                                         ما معجــزه كنيم انسان بمانيم!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استامينوفن دو برابر وزن  ايبوپروفن نصف وزن  متخصص اطفال كه به من اينجوري گفته بودن

قطره استامینوفن دو برابروزن 

شربت استامینوفن نصفه وزن

شربت ایبو بروفن ۱/۳ وزن باید داده بشه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

کیدی لاکت بده

او ار اس بده 

تب بر بده

اگه غذا خوره موز و کته ماست و ماهیچه و هویج پخته 

یا کته مرغ اب پز

عرق نعنا

به هیچچچچچچچ وجه چیز شیرین نده نبات و... سمه

دکتر همیشه به من میگفت غذای این ویروس قنده بدی بخوره تکسیر میشه

زینک سولفاتم عالیه پرزای رودرو ترمیم میکنه

ولی دو سه روز اسهال خوبه چون باید ویروس از بدنش خارج بشه

تبشو کنترل کن

اگه بیشتر از یک هفته شد و شدتش کم نشد ببر دکتر انتی بیوتیک بده

متاسفانه ویروس طولانی مدتی هست و زمان میبره

یک بار دختر من 21 روز اسهال بود بعد 21 روز دکتر انتی بیوتیک داد چون بهتره بدون انتی خوب بشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
قطره استامینوفن دو برابروزن  شربت استامینوفن نصفه وزن شربت ایبو بروفن ۱/۳ وزن باید داده بشه

منم منظورم قطره استامينوفن بود 

اگه شربت نوشتم عذر خواهي ميكنم

ولي ايبوپروفن رو متخصص گفتن نصف وزنش بده

خـــــدا معجزه كــرد انسان را آفــريد ...                                         ما معجــزه كنيم انسان بمانيم!!!

اون بار که برای بچه من 21 روز شد چون به حرف بزرگترا گوش دادم نبات داغ دادم به بچه

دو روز خوب شد بعد با شدت زیاد ادامه پیدا کرد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

یک دارو هم هست دارو خانه داره فکنم گالیکو ژل 

گیاهیه اونم خیلی خوبه فقط بستگی داره بچت چنو وقتش باشه از دارو خانه سوال کن

منم منظورم قطره استامينوفن بود  اگه شربت نوشتم عذر خواهي ميكنم ولي ايبوپروفن رو متخصص گفتن نص ...

نمیدونم والا شما خوب حرف دکتر اطفالتون ارجح تره ولی من پسرم پارسال تب شدید داشت بیمارستان بستری شد موقع ترخیص دکترش گفت بروفن ۱/۳ وزن باید داده باشه بروفن شربت قوی هست زیاد دادنش خوب نیست شاید اگه شربت استارو یه سی سی بیشتر بدیم انقدر حساس نمیشدم‌که حرفتون و تصحیح کنم چون بروفن همینطوری اگه با شکم خالی به بچه بدی معده و‌کلیه بچرو اسیب میزنه‌چه برسه بیشتر بدیم

برای اینکه خیالتون راحت بشه زنگ بزنید ۱۴۹۰ اطلاعات دارویی هست باز بپرسید یه موقع  بیشتر ندین خدایی نکرده ضرر داشته باشه❤

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
نمیدونم والا شما خوب حرف دکتر اطفالتون ارجح تره ولی من پسرم پارسال تب شدید داشت بیمارستان بستری شد م ...

ممنون از توضيحاتتون 

منم دكتر خود دخترم نبود چون حالش بد بود رسونديمش بيمارستان اطفال 

بيمارستان حسين فهميده 

اونجا معاينه كردنش تبش خيلي بالا بود 

دكتر شربت ايبوپروفن هم داد و گفت اگه اگه تبش پايين نيومد با استامينوفن اينو بده نصف وزنش 

شايد من اشتباه متوجه شدم ولي كلا منم شنيده بودم كه خوب نيست دو بار بيشتر ندادم سعي كردم بيشتر با پاشويه و مراقب تبش رو بيارم پايين به استارتر هم گفتم اولش 

بازم ممنون عزيزم❤️