jeonneda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 221 عنوان دزدی پمپ بنزین 156 بازدید | 25 پست بچه ها من رفتم بنزین زدم مرتیکه آشغال با هزار جور بهانه و اینا یه تومن از کارتم کشیده و من اصلا متوجه نشدم الان اومدم خونه رفتم همراه بانکمو دیدم متوجه شدم همون موقع یه تومن کشیده.الان برم بنظرتون بهم برمیگردونه یا برم پرینت بانک و بگیرم بعدش برم؟ but people can go From people you know to people you Don't 1404/03/31 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم08 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 9476 مگه کاغذ نداد بهت خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
jeonneda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 221 مگه کاغذ نداد بهت نه مرتیکه عوضی اول کشید گف نشده فلان بیسار باید تو سامانه چک کنم .بعد گوشیمو از دستم گرفتکارتم دستم بود گفت شماره کارتتو بگو ببینم کشیده یا نه .بعد وقتی پیامکش اومده سریع پاک کرده but people can go From people you know to people you Don't
hfatemeh عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8243 وااا مگه میشه یه تومن کشیده باشه بروهمونجا رسیدو نشونش بده بعدم بگو بخاطر شرایط کشور داری سواستفاده میکنی الان میزنگم 110 پدرتو در بیارن یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
دکترمریم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 11403 وااا مگه میشه یه تومن کشیده باشه بروهمونجا رسیدو نشونش بده بعدم بگو بخاطر شرایط کشور داری سواستفاده ... اون اشتبا کشیده صددرصد وگرنه پولی تو جیب اون نمیره!
jeonneda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 221 وااا مگه میشه یه تومن کشیده باشه بروهمونجا رسیدو نشونش بده بعدم بگو بخاطر شرایط کشور داری سواستفاده ... دقیقا به خاطر شرایط دارن سو استفاده میکنند اصلا رسید نداده منم انقد عجله داشتم اصلا نخواستم ازش but people can go From people you know to people you Don't
jeonneda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 221 رسیدو چکار کردی؟؟؟ اصلا رسید نداده بهم but people can go From people you know to people you Don't
دکترمریم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 11403 نه مرتیکه عوضی اول کشید گف نشده فلان بیسار باید تو سامانه چک کنم .بعد گوشیمو از دستم گرفتکارتم دستم ... خودش پاک کرده؟!😑 چرا گوشیتو بدی اون؟!
دکترمریم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 11403 اصلا رسید نداده بهم برو الان با همراه بانکت اگه قبول نکرد به رییسش بگو
jeonneda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 221 اون اشتبا کشیده صددرصد وگرنه پولی تو جیب اون نمیره! نه اشتباه نکشیده اول یه ۶۰ تومن کشید بعد بهونه کرد که نیومده و فلان بعد برای خودش کارت به کارت کرده .اصلا نمیفهمم چجوری همچین کاری کرده آشغال but people can go From people you know to people you Don't
hfatemeh عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8243 اون اشتبا کشیده صددرصد وگرنه پولی تو جیب اون نمیره! اره ممکنه اشتباه کشیده باشه اما شاید دستگاه پوز مال خودش باشه و از دستگاه اصلی استفاده نکرده باشه یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
jeonneda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 221 خودش پاک کرده؟!😑 چرا گوشیتو بدی اون؟! حواسم پرت بود کلا but people can go From people you know to people you Don't
jeonneda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 221 اره ممکنه اشتباه کشیده باشه اما شاید دستگاه پوز مال خودش باشه و از دستگاه اصلی استفاده نکرده باشه اره فک میکنم برا خودش کارت به کارت کرد اصلا نمیفهمم چه غلطی کرد but people can go From people you know to people you Don't