2777
2789
عنوان

دزدی پمپ بنزین

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اشتباه نکشیده اول یه ۶۰ تومن کشید بعد بهونه کرد که نیومده و فلان بعد برای خودش کارت به کارت کرده ...

مگه بهش cvv2 دادی اسی؟چراا اخههه 

با پرینت مستقیم برو پیش رئیس جایگاه پمپ بنزین میتونن دوربینارم چک کنن معلوم میشه 

اعصابم خرد شده یه طرف جنگ ببین یهطرف اینارو ببین افتادن به جون مردن

دقیقا 

من دیشب یه مرده خودشو پرت کرد جلو ماشینم! فقط میخواستم خودم پیاده شم بکشمش!😑 تو این وضع فقط مونده بود اونم زیر کنم!

راست میگی واقعا من خیلی خوشبینم به ادما🫠

خیلییی پمپ بنزین رفتین فقط پول نقد بدین 

به هیچ عنوان کارت نبرین خیلی دزدن 

تازه من تنها نبودم دومادمونم کنارم واستاده بود 

ولی انقد ماهرن که ادم یه ذرم شک نمیکنه بعد قشنگ دو ساعت من اسکل کرده بود تا پیامک بانک بیاد بگیره از گوشیم پاک کنه

but people can go From people you know to people you Don't
مگه بهش cvv2 دادی اسی؟چراا اخههه با پرینت مستقیم برو پیش رئیس جایگاه پمپ بنزین میتونن دوربینارم چک ک ...

نه مرتیکه دوبار پشت سرهم کارت کشیده فک کنم 

بعد گوشیو از دست من میگیره یا پیامک بانک بیاد سریع پاکش کنه.

بعد اون یکی دوستش میاد منو دو ساعت اسکل میکنه که سمت گوشیم نرم

وگرنه تمام مدت کارت دست خودم بود امکان نداشت کارت به کارت کنه 

مگر اینکه دوبار پشت سرهم کارت بکشه

دقیقا من دیشب یه مرده خودشو پرت کرد جلو ماشینم! فقط میخواستم خودم پیاده شم بکشمش!😑 تو این وضع فقط م ...

خییییلی بد شده واقعا آخرالزمان.

منم از وقتی فهمیدم دلم میخاد برم کله مرتیکه رو بکنم

برو پمپ بنزین ابروشو ببر مجبور میشه پس بده.  بری از عابر ده تا گردش حساب اخر بگیری مشخصه حتی بانکم بری میتونی شماره کارتی ک بهش رفته دربیاری اگه از دستگاه خود پمپ بنزین کشیده باشه ک خیلی راحت میتونی پس بگیری اما اگ با گوشیت به کارت خودش زده باشه ک خیلی سخته

برو پمپ بنزین ابروشو ببر مجبور میشه پس بده. بری از عابر ده تا گردش حساب اخر بگیری مشخصه حتی بانکم ب ...

چون اصلا بهم رسید نداده فک کنم کلا میخواد بزنه زیرش که اصلا از اینجا نکشیدی و فلان و بیسار و الان اصلا وقت بانک رفتن ندارم

ولی با پرینت بانک برم میتونم ازش بگیرم.

ولی واقعا متاسف شدم برای مردم که تو این موقعیت که جنگه دارن اینجوری سو استفاده میکنند.